Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je sto zbog korumpiranih sluzbenika i primitivaca koji glasaju za njih mi moramo da trpimo ove likove i gledamo kako nam unistavaju drustvo vec preko 20 godina
vanzeooljac FUJJJJJJJJ
jesi ti onaj iz gluhe bukovice ... FFFUUUUUJJJJJJJJJJJ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..jednu vreću za mog kakira..
Ko glasa za SDA osovo je Boga :)
lopovi ko nesto da prouce, lafo oni su vjernici, UFFF pisam vam se na vas MORAL lopovi!!
SDA se samo bori da pobjedi da nebi bila procesuirana za svoje dugogodisnje lopovluke!!!
istu pricu pricate vec 20 godina hahahahahahah u ovo samo kreten moze povjerovat!
idemo SDA idemo jedinstveno do POBJEDE i ekonomsko oporavka ove zemlje!!!!!!!!!!!!!!
MNOGO SMO JAKI! PUNO SMO JAČI OD OVIH DEMAGOŠKIH I POLITIČKIH OPCIJA ZA BOLNU BUDUĆNOST. Ove izbore ste već izgubili.S evjetujem im da se već sada okrenu predizbornoj kampanji za lokalne izbore 2016.
EKONOMSKI RAZVOJ, POLITIČKU JEDNOĆU, UKIDANJE SOCIJALIZMA I KOMUNIZMA, VJEROVATNO BOLJE ZDRAVSTVO I OBRAZOVANJE, VJERSKI NAPREDAK I ZAŠTITU VJERSKIH SIMBOLA..........DUBOKO VJERUJM DA TO SAMO SDA UZ VELIKI BROJ GLASOVA I JEDINSTVO MOŽE POSTIĆI.........IDEMO POBJEDITI!!!!!!!!!!!!!!!!
osigurajte sve u ilijasu samo od.jebite iz drugih dijelova bih
Osigurat ćete vi sebi mjesta u državnom zatvoru koji se gradi, vi ćete biti prvi stanari novog državnog zatvora ....
Ovi su inače sve do sada bili u opoziciji pa nisu bili u mogućnosti ekonomski razviti BiH.
Sa SDA inšaAllah do pobjede! Samo uz SDA možemo doći do interesa Bošnjaka i biti na putu rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, proklet bio svako ko na njega hljagu baca i potvara ga.
Gdje slavimo 13.?
Meni bi nekako najveći gušt bio da zasjednemo u rotirajući ili u uvrnuti toranj nakon pobjede... gledati im pokisle face-Neprocjenjivo!!!
Slabe im stolice, kako su ovo mogli dozvoliti???!!!
Vi mozete samo jos koji milioncic sebi osigurat bando lopovska,20 godina harate i uzimate iz usta naroda,DOKLE VISEEEEEE BANDO!!!!!!!!!
pa vratiću ti ja u usta nesto duze od 20
Sega licemjerima sarajlijicu i drgima i dok fatihu uce . Krijete se iza Allaha i selama a lopov do lopova Allah je takve okarekterisao kao licemjere i dobro Vam stoji nadimak bas Vas opisuje.