Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si semso prodana duso,kazniti cete narod na izborima.Od svih SDAovaca ti si najgori.Za bolju sda-AKCIZE
pakasch hađži šchemso
SDA ... Samo Daj Akcize, Sve Dajmo Arapima
Od mene nećete ni feninga više da zaradite, uhljebi, neradnici i nacionalisti! 2018 će biti uspješna godina, zatvaram vrata ovoj nakradnoj državi! Lijep pozdrav iz Krajine
Te šuplje priće ostavljam tim istim uhljebima i nacionalistima, pusti tu predizbornu... Gdje je Hidro Elektrana Vranduk, završetak autoceste, brza cesta prema krajini, cesta lašva travnik, Burj Zona... itd itd daj ba ti stvarno vjeruješ u bajke?
Bar u mom gradu,kad vidim ko je sve u SDA,Allaha mi glasao bih za SDS
SDA ocekuje odgovornost, wtf...!?
Stranka Demokratske Akcize!
ova vlast gubi izbore zbog nameta radnickoj klasi u obliku poreza na platu,topli obrok i prevoz.
Sumnjam,nije naš mozak toliko uznapredovao da to vidimo,jer kad nas neko kara to nije bitno,bitno je samo nek je naš
Čuj Fahra sportaša
niko na svijetu ozbiljno ne uzima SDA ni njihove zahtjeve. kao da dijete od 7 godina trazi od mame drogu . dobice samar u najgorem slucaju a prezir u najboljem slucaju
SDA trazi odgovornost !!! E nećete više bando.
Ovog zločinca sa slike što hitnije uhapsit, jer je bio u Vozući, kad su muđžahedini klali srbe ko janjad.
vojnici su legitimna meta.hladno oruzje je dozvoljeno sredstvo ratovanja. srbi su tako civile tamanili.
Visok procenat javne potrosnje unistava svaku perspektivu zemlje, ne stvara novu vrijednost nego je unistava, osimorasuje gradane itd..Politicka elita koja je opstruirala drzavu postaje svrha sama sebi ruseci same temelje drustva i drzave.
Zašto je nekome potrebno da pravi nered u svojoj državi? Neshvatljivo i djetinjasto. Budžet je potreban građanima prije svega. Normalno funkcionisanje države ne može biti poluga za ucjene. Toliko bi se toga moglo prigovoriti SDA, uopšte mislim da je zdrava kritika dobrodošla, ali ne može opšti interes biti predmet političkih igara i osvetničkih pohoda. Jer ste Čoviću time ugrozili i mene kao Srbina ali i Hrvate u ovoj zemlji. Malo zrelije ponašanje je poželjno.
Cuj SBB nece glasat za budet ako ..... niste prvobitno glasali ni za akcize pa sta bi.... Genjac nedavno na N1 prizna DA se od akciza krpe rupe u budetu.SAMO MI NIJE JASNO KO POJEDE PARE OD PDV-a ZNAM ja da se te PARE vracaju ALI poslije 3- 4 mjeseca non-stop su izjave na tv rekordna naplata PDV-a.Ako su ovaj mjesec naplatili 4oo miliona3 mjeseca prije 350 znaci sada vracaju 350 ko pojede TU razliku
ovako bosanci svaki dan gledaju lopove oko sebe ali niste ne preuzimaju..hej narode niste ni svjesni sta mozemo kad se ujedinimo.... protiv uhljeba budetskih treba se borit..oni su glavno tijelo biracko nacionalista s toga obajvljujte sve nelegalno sto rade i cine kako bi nas omladina i zemlja imala svijetlu buducnost... oni nas godinama drze u tami..na posljednjim mjestima u svijetu po svemu....digni te glavu bosanci... i borite se za bolje sutra !
Čuj odgovornost,........čekaju oni pare jer je jedan od dva uslova od MMFa za novu tranšu usvajanje budžeta (svih) i dubinska analiza telekoma (BHT i HT). Eh tek što će u da bude zahebancija.....
E haj brzo da skontamo kako da sto vise para uzmemo a da prikazemo da smo sto vise uradili i stvari zavrsili...
Šemso preko noći ostavio jarane na cjedilu...Ahmetovića, Šepića i Sokolovića a sam sve “zakuhao”. Bio protiv akciza pa onda glasao za njih.
@Vitez ti su najgori,cekao da ga podmire