Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš nekog pozivati u toku sjednice i to u roku pola sata . Zašto ih niste pozvali osam dana ranije.
Nepripremljeni na sjednicu o trošku građana...
Nevin ko Telgetija
Isti George Costanza ocam'
Trebalo je da nastane čistka u VSTV, a ne da se raspravlja nakon onih snimaka i svega što se desilo. Šta se ima tu raspravljati, komplet ostavke svi zajedno. Svakako niko ništa ne radi a zgrćete milione!
Nakon ovoga je jasno tko je kreator afere potkivanje
E čuj SA nešto traži ))))))))))))))))))) Lopovi iz SDA mogu skupa podruku sa lopovima iz ostale 2 fađističko-pljačkaške stranke HDZ i SNSDom a i sa ovo troje vanago Tegeltija, Jukić i Tadić. Potkuj me care , znaš da je volim , za pare bi uradioooo sveeeeee
Ovo troje pomenutih vise ni SAD FBI ne moze staviti pod kontrolu.Oni jos samo jaki putem linkovne mreze i pisane forme jer se ocito plase bilo kakvog direktnog suocavanja ili ne daj boze poligrafa gdje bi mogli dozivjeti i srcani udar.
E ova slika je dokaz da su Sarovic i Cobanina Meketalo boookirovi srbi, druze se s ovim iz SDA.
E ovo je cosa nostra, 3 glavne mafijaske porodice iz istog klana.
Bravo SDA evo neka korist od nas a ne samo da žderemo i obmanjujemo narod.Neka ZOVNE na sjednicu i one što su se radovali pobjedu imamoglua u istambulu.Mi iz SDA smo ih uslikali i sad te slike šaljemo u SOA.DOVEDITE I NJIH U PARLAMENT DA IM SE SUDI JAVNO U PARLAMENT JER SU izdajnici bakira i našeg sultana Erdogana.
cemu sluzi ova farsa?....samo da zamazu oci narodu...oni mogu pricati koliko god hoce ali ne mogu donjeti niti jedan jedini zakljucak a kamo li zakon....sad ce reci...eto mi zasjedamo i zaradili smo svoje plate...kao sto su radili u proslom mandatu..od 250 potrebnih zakona oni su za 4 godine usvojili samo 7 kompletnih zakona....lako je izracunati da bi svoj mandat uspjeli sprovesti za 120 godina tim tempom.....