Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZBACEN JE ZATO STO JE PROVALJEN,OCITO NIJE BIO EKPERT U SVOM ZANATU,NIJE DOBRO UCIO OD SVOG UCITELJA BAKIRA POACSNOG GRADANINA BIHACA
A zasto suspenzija ? Pa od deset vasih funkcionera devet je slicnih Galijasevicu. Aha,pardon,on je provaljen u raji...Ruka mu se osusila ko vas zaokruzi.
Ko jos vjeruje bilo sta da kaze lopovluk SDA-SBB? Danas imate u Avazu da Srdjan Vukadinovic, aktivni clan SBB-a koji po clanku naplacuje 500 KM, govori kako je Avazova "anketa" tacna i da narod podrzava lopove SDA-SBB. Netacno i fuj od novinske kurve Vukadinovic. U istom clanku izvjesni Huskic, papcic kojeg je SDA dovela u Sarajevo, kao akademski gradjanin govori o "anketi" kao nekom pokazatelju i naravno to govori i naplacuje. Ako su njih dvojica dio bilo kakve akademske zajednice, onda nasa zemlja nema nikakve nauke, vec samo potplacene hohstaplere.
A bio je dobar nacelnik...kaze Bake
Bog da mu dusu prosti.
Eh nema za ovakve poslove starih provjerenih kadrova SDA. A ni policjskog komeasara Rame da nadgleda i štiti. Otkako je Ramo u bijegu više ništa nije isto , pa ni u stranci !
Sram te bilo gradonačelniče !! Uzeto mito si zadržavao za sebe a nisi slao u centralu stranke i Rijaset kao što uobičajeno. Samo tako je sama stranka jedina od preduzeća kojima TRI DECENIJE neprikosnoveno upravlja mogla POSLOVATI USPJEŠNO ! HOš da je nedaj bože srušiš konju jedan !! Eto nek te stranka isključila umjesto da te brani .
Stranka jednostavno nije mogla da shvati kakav je Endzad amater u korupciji,te ga se morala odreci zbog sramote...najbolji koruptivni igraci su po gradskim i kantonalnim odborima,oni ce da uzimaju dok god im nebude vrijeme za Dzehenem
Treba da u stranci naprave Dzo Kol Academy i sve nacelnike da salju Koldzi na trening.Mozda jos bolje da Koldzo radi webinare tako da polaznici ne gube vrijeme da su produktivniji lopovi.
Prde u šišu
nemojte ljudi ;ramazan je!
opa
Prejeo se KORUMPIRUŠE
Kud ga ne pustise jos koji dan,boga pitaj jos kod koga sve nebi nasli te iste oznacene novcanice.Kako se pare sire kod ovih nasih politicara ni virus im nije ravan.
joj kakva presumpcija nevinosti kod covjeka nasli u dzepu oznacene novcanice
Fahrina koaliciona stranka za bolju budućnsot nezakonito zapošljavala čak i u zavodu za zapošljavanje ! Kakav joj babo takvi joj i đetići !! Tužialštvo u akciji. SIgurno je neko opet smjestio Fahri ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/33768/sbb_tuzla_drzavu_muzla_hamzic_i_nurkanovic_uhljebili_supruge_bez_konkursa.html
hhahahahaha - koncept citave izSDA-jnicke stranke je - IĐMT!
Lopovi suspendovali lopova....
Pa da sad im ne valja . Koji su to bezveznjaci a koje smo mi ovce kad nas ovaki preveranti,lopovi i vucibatine vode.