Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje da zažmiriš i dobro ošineš govnjivom motkom, koga god da zakačiš nebi pogriješio.
Kako ovaj Bakir neodoljivo podsjeca na stakora :-)
Prvi put sam vidio slicnost kad se pojavljivao na televiziji odmah nakon protesta prosle godine. Tad mi je izgledao kao neka pacovcina pritjerana uza zid. Spreman da grize. Na ovoj fotografiji vise lici na nezainteresovanog, sitog pacova koji odmara :-)
Nisam obracao paznju na govor tijela. Nisam ga ni gledao tako cesto na televiziji. Nije mi nesto narocito ni antipatican, ni interesantan. Samo mi malo lici na pacova :-) To je sve sto imam da kazem o njemu. Blijed i neprimjetan u svakom smislu.
Mamicu Vam jarecu ja toliko pica i hrane od bajrama nisam vidjela ......dabogda Vam prisjelo udavili se u svojoj pljuvacki dabogda svi ko Tihic zavrsili ....ebem vam sve.........
Tacno bi se rodili svi ponovo da im neko kasikaru fikne....
Samo Bakir gleda u kameru i konta u sebi ... (you know what I mean)
Pa brate ovom ćelavom na faci vidiš da je to kleptoman samo takav.
na hastalu meza i pice...staces nema se.....
Gledaj Cosa Nostre sve uvijek samo na priči, radite nešto mater vam.
Treba ovo, treba ono. Pod hitno ovo, pod hitno ono. Uspostaviti ovo, uspostaviti ono. :)
Gledaj teletine, citav tor
Seljačine!!
PAZI LJAKSETA NA VRHU. EVO HAPSE MU PAJTOSA: http://***.ba/clanak/126005/ko-je-suljo-zvani-kokain-makro-bos-miljenik-drzavnog-vrha-pun-budzetskih-para
jel ovo još traje sijelo
Nista aksam nista jacija ..guslaju ga oni ...
Eh, sad najzeznutiji dio, kome koja pozicija ide.
Zna se sta ide Teti Violeti ...
ma ya blaaa blaaa blaaa