Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si kriv za to. Da se baviš državom, a ne talovima, minder politikom i feudalnim uređenjem, imao bi vremena za državu. Odlazi, nama treba neko sposoban i makar malo pošten. Ti ni u svojoj kući nisi lider.
@gooUser1598610133 Idi ti u tri lijepe Srbije, odakle nam pišeš.
ahaaa sv su krivi samo nerko i pedja nisu...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Javi se konacno i Bakir a ja mislio on se zadevero oko Campara i najvaznije opcine Centar!
SDA Bakirova Vanjska politika jedva da dobaci do Kleka, zaobiđose ga mostom preko Peljasca
@gooUser1598610133 ne mora zazivjeti ali nece je srbija i hrvatska podijeliti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bake ti si kriv za sve
sta reci licemjeri
Razmisli,,koliko imaš UDJELA u problemu koji TE je zadesio...jer uljudnost je nastala iz,,Iskrenih emocija,odraza ljepote i prefinjenosti( unutrašnjeg svijeta osobe.E,to bi bio najljepši put,,suživota,,sa ljudima i jedna od najljepših ljudskih osobina koja osigurava ,,MIR"- cjelokupnog svijeta..( imaš savjetnike..nepismene...
Ti si najveća steta za BiH
Milanović i Plenković razgovaraju sa liderima triju naroda u BiH, ne sa vodonošama. Neki dan su razgovarali s Čovićem, danas sa Dodikom, a pozvan je i Izetbegović, no pitanje je hoće li on doći. On će radije podizati protu Hrvatske tenzije.
KurvadMiric2 shvati jednom da BiH nije samo Bošnjačka, nego da u njoj žive i Srbi i Hrvati. To slijepilo bošnjačkog nacionalizma i šovinizma jednako je scenariju Miloševiće Jugoslavije / Velike Srbije. Večinski, temeljni, ravnopravniji, Sejdo Bajramović. S time da je Milošević imao snagu oružja, a što jadni Bošnjak musliman ima u srcu kršćanske Europe ??
Štetno je mnogo toga Bake. Najveća šteta je ova vladajuća struktura koja uništava mladost i zbog koje ljudi odlaze iz BiH. Dakle, kad govoriš o šteti, prvo malo svoje dvorište prečešljaj, a onda mozemo nadugo i naširoko
NEMATE VREMENA OD TALOVA
Ovo je trebao da izjavi Dzaferovic, a ne on
Ovi "Bošnjački" predstavnici bune se protiv Hrvatske a sve više Bošnjaka dolazi u Hrvatsku raditi. Vjerojatno se zato i bune pošto im odoše ovce i vuna pa moraju Bangladešane i Alžirce uvoziti a tu je slabo ovaca i vune.
Budimo realni, SDA se mora rješiti Bakira i započeti nove odnose sa Hrvatima u BiH i susjednom Hrvatskom. inače ostaje samo mali šengen. A to su Srbi.
Primiti na državnom nivou lika koji dolazi privatno (jer nema odobrenje predsjedništva BiH) i koji je jučer onako govorio sa govornice u Bluci dovoljno govori o kakvim odnosima se radi. Hrvatska i ovim činom dokazuje da nije baš dobar komšija Bosni i Hercegovini.
Sami ste krivi za nedolazak Hrvatskih političara u sarajevo a sad se pravite g...i i da se nesjećate da su vam rekli da doći u Sarajevo neće dok god vi muslimani birate hrvatima predstavnike 🤷🏻‍♂️ Zar vam imaju šta tu objašnjavati , i više je nego jasno 😂
Razumijete li se imalo u diplomaciju, Hrvatska vam šalje poruku da je Predsjedništvo sa ćlanom Željkom Komšićem nelegitimno, i da sa njim neće razgovarati.
Sada si našao vremena da se žalio na Dodika,RS koji namzagorčavaju život od njegovog dolaska na vlast.Šta je uradila SDA i tukao lider da ga spriječite da sve ove godine vuče Federaciju za nos.Dok ste vi se bavili uništenjem našeg blaga,uzimali razne takove,prodali sve što je bilo dobrota za građane,sebi i svim koji su vas napunili kese, ostavili poštene građane da se bore kako znaju ili ih pustili da odlaze iz države koja je krvlju platila da nam svima bude bolje.
Žestoka kritika je nešto drugo. Milanović gleda na Bakira kao predstavnika jednog naroda iz BiH a ne kao na predstavnika države BiH. Tako da ovakve izjave samo idu na štetu bošnjaka. Jer svako zna da bez Hrvata nemaš šansu opstati od napasti sa istoka. Osim ako ne želiš biti ta napast.