Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime ste se vi imali pohvaliti 25 godina?
Kakvih 25 godina? O cemu ti pricas? Hadzibajric je bio nacelnik, nije se ni on mogao sa SDA.
Diplomom ih Irfane
Čim na kraju piše "pametnom dosta" odmah se zna da je u pitanju neki retardirani ezdejado Među njima, pogotovo u OO SDA SG, Skaka je Stiven Hoking
Ma nikakvo cudo ,vi vidite samo ako mozete nesto zavrnut,ustekat i tome slicno ,nije mi jasno zar vas nije sramota da cestom hodate a kamoli jos da nesto kritikujete bando jedna...
Zasto nadlezni organi i inspekcije ne obilaze MONETIZE Ad za koji citav grad zna da na osnovu prevara građana zgrće milione?
Sto jest jest
Irfan je gigant za vas.Mlad,pametan veliki radnik a sto se tice diplome njemu diploma ne treba jer ga je narod birao.
Ifro mogu ti osporiti diplomu ali zanje steceno u Banja Luci ti niko ne moze uzeti. Irfane PIM-om ih udri.
Puna podrška za Irfana Čengića, ovi iz SDA Stari grad ti ne mogu cipele čistiti. Imaj za njih razumjevanja, ipak si ih do nogu potukao na oktobarskim izborima.
Dovoljno je reci da su kandidati SDA SG u prošlosti bili degenerik i Bakirova ulizica Dzenan Selimbegovic (poznat po otvaranju trotoara ispred predsjedništva i divljačkom vrijeđanju novinarki Arijane Saracevic Helac i Sanele Prašović), te Jusuf Pusina, ratna Alijina ulizica, čovjek koji je krao donacije, krao pare kao predsjednik NSBIH i čovjek koji zna puno o političkim ubistvima, a šuti ko gnjida (prvenstveno o slucaju Nedžad Ugljen).
Tanko, slabo do sad, nista konkretno.
Ublehaski facebook politicar. Na terenu 0, samo pogodovanja i namjestanje poslova jaranima i sponzorima.
Irfan se može pohvaliti da je u prvih sto dana na facebook stranici imao vise od 60 postova. Svaka čast Irfane
E nek ste se vi nasli pitati
ima time da je Krenuo da unistava Izletiste Barice davajuci Krimosu da pravi gore Apartmane
pa i nije bitno šta vi vidite, bitno je šta vide građani Starog Grada
Ko o čemu, ravaku o poštenju.