Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee Bošnjo ima lli se još šta prodati ?! Kosti,zemlja,obraz PFUUJ 🤮
Pa kada covjek pogleda ovog zombia sve mu jasno!
E moj Salko za 800 km mjesecno prodajes kosti 800 hiljada ubijenih!
Hejjj moj Tursume ,znao sam jednog Tursunovica gromada od covjeka ...ratnik sila i dusa je bio on a ti tom ne mozes ni papuca okrenut.
Svoj ti posao i samo hapaj
Ne razumijem srebrenicane,oni su sami sebi neprijatelji i prodaju se za pare
Ne dao bog da nam ovakvi hljeba daju da jedemo…
Da te Bog uputi
Eto postoje entitet RS ustavotvorna , policija nije ? Kako onda da se zove policija iz RS-a ? Nisam simpatizer istih, vec nek mi SDA objasni ?
Sve se vise Bosnjaka prodaje Dodiku,Vucicu,Milatovicu,Zukorlicu,Strancima itd Necemo se dozvati pameti i da se desi jos 10 Srebrenica i jos 10 Ratova
Sta mi hocemo? Hocemo zajednicku drzavu a necemo s njima d imamo nista? A morali bi po ustavu. Pa ako necemo - recimo to i nemojmo s njima imati nista u institucionalnom smislu. Napravimo svoje i necemo se onda baktati sa RS i Hrvatima po zapadnoj Hercegovini. Ili pristajemo ili ne pristajemo - ne moze cura biti napola trudna.
Pacer Prvo priznati ko je agresor pa izvinjenje pa tek onda pomirenje
Jarane, Srbi ti na to kazu - Prvo vi piznajte da ste sa ustašama pobili pola miliona Srba u NDH pa cemo onda o Srebrenici. Pa mi njima kazemo da smo patili u kraljevini, a oni nama da su vijekopvima trpili teror Turaka, pa mi njima damo to i to i tako unedogled.. Niko ovdje nece nista priznati. Samo trunemo svake godine vise.
Gledaj ti njuške u salke Krme mu nije ravno
Haman Salko brzo zaboravio 11 juli ...
Ma samo pare i licna korist, prodali bi oni majku rodjenu sa sve djecom samo da je njima dobro. Sta njima znaci Srebrenica i poginuli, njima je to samo broj na papiru, a svi su se od Srebrenicu ogrebali koliko su mogli 🤬🤬🤬