Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi iz bosne ce za srbijance uvijek biti bosanci.......hrvati iz bosne u hrvatskoj uvijek biti bosanci.....................BiH je nasa ............svih nas........drzava.........
Bili i Titograđani pa više nisu, sve je u životu promenjivo, vreme čini svoje!
A vi cete za sve uvijek biti samo POTURICE 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Same budale se loze na ove izjave.Narodu vise nije do rata.Ali naci ce se zatupljenih mozgova kao 92 da ostave glup komentar i nacionalisu.
Hajd sad da se bavimo malo ovim glupostima, pa će za dvije sedmice nešto drugo, pa treće i tako prodje još jedan mandat. E onda dodju novi izbori , pa se ponove sva ista baljezganja iz mandata i kad se dobije novi, ponovi sve iz početka. To je politika u Bosni. A ekonomija i ne postoji.
Što se vas, SDA i Bakira tiče, treći entitet je utemeljen. Nego vas SDA-ovaca je manje od 20% Bošnjaka, pa nesmijete otvoreno. Iskreno, mnogo bih voljela da se otvoreno izjasnite, a ženska populacija - Bošnjakinje da vas uzme u svoje kanđe. Muški bi mogli samo da seire!
Mlako saopcenje koje nije dovoljno. Suverinitet i cjelovitost drzave se cuvaju iskljucivo na jedan nacin, JAKOM, NAORUZANOM I PROFESIONALNOM VOJSKOM BAKIRE, JAKOM, NAORUZANOM I PROFESIONALNOM VOJSKOM!
Inace ne znam je li tacno, medjutim zasto FBIH investira u mostove prema Srbiji?
@Roin Muslimani nisu BIH, kada to shvatite biće nam svima bolje. "БРАТОЉУБ" spaja Srbiju i Republiku Srpsku, sumnjam da je FBIH tu išta donirala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Projekat " velike srbije" je zlo s kojim će se boriti brojne generacije Bošnjaka. Nema trajnog mira na Balkanu sve dok se ne obracunamo s četnicima na isti način kako su to uradili Hrvati u Hrvatskoj i Srbi na Kosovu
Albanci na Kosovu
Po tebi je normalno otimati Srbima zemlju? Ako ste već došli na srpsku zemlju, onda se povinujte srpskim zakonima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
akcize,mmf!?
RS je genocidna tvorevina
ja eto sda su proroci iz rima hahahah odkud bilo ko zna sta ce biti kad su jugu ajebali onako jaku i sovjetski savez sve ostalo je moguce i te kako drugovi 😁😁
Poredis drzavu sa UNIJAMA drzava koje su nastale udruzivanjem drzava. Bosna nije nastala udruzivanjem drzava i nije UNIJA, magarac vlaski.
Pa zašto nisu bili i oni na otvaranju, svakako ga FBiH najviše financira
Kako ga FBIH najvise finansira?
Kao da su ovom rečenicom izmislili toplu vodu. Bosnu su pokušali da cijepaju i pripajaju stoljećima, ali uvijek bezuspješno. Sava, Drina i morska obala Jadrana su njene prirodne granice.
Nikad ne reci nikad, james bond
Da nije SDA nebi bilo ni RS-a.
Kažu i Vučić i Vulin da je Kosovo Srbija samo što im retko ko veruje! Verovati Vučiću i Bakiru je propala investicija!
Nije u pitanju RS nego cijeli Protektorat, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija.
Zibjela Republika Srpska! Crknite poturice