Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smisao tvoje politike da izadjes iz rupe ponekad , a konstantno rusis ovu drzavu iza kulisa. Medjutim ovaj narod ma kako sporo da shvatao polako pocinje da vidi tvoju pogubnu politiku i neprirodnu islamizaciju Bosne. Kako to ti mislis u Evropu, kad na 9 od 10 slika iza tebe stoje hozde, Zamisli da npr. tako Markelovu ili bilo kojeg politicara u Evropi vidis sa popovima. to im samo kod nas i to najvise tvojom zaslugom. NIsi ti politicar, vec cuvar familijske tradicije.
ma ja, uvijek je neko drugi kriv. hamo dira me hakala..
SDA svjesno krade 30 godina!
Bakire, pusi kitu drugu Titu. Zajedno sjedite, pijete i narod guzite..
Hahaha....da nije tuzno bilo bi smjesno NAJVECI KRIVAC ZA OVO STANJE JE SDA 1.Hrvatima izabrali Komsica 2.Nece da mjenjaju izborni zakon(odluke suda) I onda se cude sto HDZ blokira federacijui podrzava snsd Blokiraju izbor vijece ministara i Vide se Dodikovom ponasanju(Ne mozete natjerati nekog u Nato)
Ko im jebe mater,i njih treba blokirati gdje je god moguce po svakom osnovu .... zivjela 🇧🇦
Kad Dodika napadne neki pametan politicar koji zna i smije argumentirati je sasvim u redu i trebalo bi da je takvih sto vise. Nazalost, ovo ti dodje isto kao kad bi Mussolini kritikovao Hitlera.
To su VASI koalicioni partneri Bakire. Zbog fotelja ste se prodali pa sad oni krivi, VI niste??? On je samo pametan i iskoristava situaciju. Na zalost, Dodik je najbolji politicar u BiH i tacka.
Gledaj kralja da si nam ziv i zdrav 100godina predsjednice
Opet ti kafu pijes da Dodom i lagano tvoj Dzafer laprda u kabinetu gdje sljedece odsjedanje tako da ste dosadni ko sta radi ko sta ne radi
Laze ovaj pijevac sve, bitno je da su budzet usvojili njima ovako stanje u drzavi odgovara jer imaju redovna primanja, sve je dogovor 3 strane.
Blokira svjesno jer nije niko vise glup da ga vi varalice iz SDA izradite, dosta je vaseg kmecanja.
Sve su to govna samo mi nije jasno do kad gledati ove likove pa jesmo li stvarno izaprani mozgovi???!!!!
Kako svaki građanin ove zemlje ima pravo na mišljenje i stav ponoviću svoj: Zemlja koju ''handre'' dobro poznati ''bandidosi'' iz sva tri naroda sa svojim klero-nacionalističkim politikama potpomognuti ''kastinskim obnoviteljstvom'' osmišljenim u ''tabačkom mesdžidu'' i podržanim od halkara, minderaša i uposlenika JP, JU i u administraciji i u upravi na svim nivoima će preživjeti a njih ćemo uskoro vidjeti na ''smetljištu''......
@Hamoponovouredu Posebno želim pitati gosp. ''riđobra-GADa'' dokle'n češ ti Bosnu (BIH) i Bopšnjake gurati u bezdan i tamu ''srednjeg vijeka''.
@Hamoponovouredu dokle god njemu bude dobro.........
vidi kolumbusa..