Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijeniti vase lopove!!!
smijeniti sve pa makar bolje ne doveli.bar neka raja prodise dok se ti novi ne snadju i nauce lopovlucima
@zarkan0 Majmune da nije Tite bilo jos bi jahao na bosanskombrdskom akosu ovo vjernici dalekoim kuca bila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politika ih dovela, a ne stručnost. Sad kad ih politika tjera pozivate se na stručnost.
Skup Debilnih Analfebeta
SAMO SMJENJUJTE SDA BUDŽETSKE SKOROJEVIĆKE LOPOVE, SJECIKESE I TENDER EFENDIJE! ☝️
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane,to je tako i tako treba biti,ne vidim razloga zašto se opozicija sada buni,tolike godine na vlasti a rezultati katastrofa,žao mi je jedino što se gusinjski razbojnik i najveći parazit u postdejtonskoj Bosni opet provuko ko jegulja,znači još smradončić da ga je poglabo,e to bi bio pravi poso.
Dino najvise pati za Poljinama.Pa mozete misliti kako je njemu kad se mora 100 puta zeniti da bi se skucio!!!
Jadni smo mi kad nam ovakvi uhljupi i skorojevici poput Dine Konakovic upravlja Skupstinom KS.Jos samo mjesec i leti sestorka!!!
Ne mora se streljati, ima i robija kao opcija, jbg mrtav ništa ne vrijedi...
Pa eto neka se zove i " Alijansa za potere". Pa mora neko da poćera sve ove" sposobne! - podobne muljatore i šljegatore! Šta su tražili u SDA-u? Zašto su krali, pljačkali, pa nepotizam i bahaost, ko vele onu Dodikovu - Niko nam ništa nemože / 4 N /! E, pa vi, 4N, vidite - MOŽE i to sve po zakonu koji ste sami napravili!
Samo ce sa ova Vlada suociti sa gnjevom građana.Doci ce im prvo doktori na vrata!Brzo ce ova Vlada papapa
Oznacen je kraj jedne epohe koja se moze komparirati sa padom berlinskog zida.Sarajevo prije I poslije SDA. Omjer 22 budzeta I rezultati I omjer 4 budzeta I rezultati.U samom KS za vrijeme vladavine sda pronevjereno je vise milijardi km.Broj porodica ucesnika u tenderima I svim nabavkama te prezimena svih direktora mogu se povezati sa osnovnih 10-tak.Ostalo su izvedenice udajama I dolascima iz ruralnih krajeva kako koji je saznao da je rat stao
cilj sestorke smijeniti sda zlo koje pljacka od rata
a vas je princip sestric dajdzic amidzic
Nažalost, ovo nije sestorka,ovo je dvojka ,Dino Scepo. Pravi pokvareni tandem.Ostali su svakako nebitni
Lako je Kravicu kad mu je gospodja Izetbegovic ostavila Opstu bolnicu u pozitivi za vrijeme svog mandata. I tu je kao i u KCUSu dosla na uzasno stanje..popravljala, trudila se, a danas Kravic uziva njene plodove rada. Lako je pozitivno poslovati kad ti drugi podlogu poprave, kad si clan SBB stranke i kada predsjedavajuceg Konakovica imas u skupstini, kao svog covjeka....
Dolazi vam kraj uhljebi!!! I ostali kantoni ce sljediti na sljedecim izborima kada se u KS- u pokaze kako mogu, a vec su poceli!!!
ne samo direktore, sve smijeniti do cistacice, koga god je sda dovela!!
I treba, dosta vas je od rata naovamo, kriminalci legalizovani!
Padaj, silo i nepravdo, narod ti je sudit zvan; bjež'te od nas noćne tmine, svanuo je i naš dan.