Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@POLAKO Aliiiija, preeeecedniče, jes to tiiiiii, Aaaalija, jesu te u\'apsiliiii, AAllija,, ako ne mooooreš evo ja sam sad preeeeCednik Aaaalija jaa saaaam
DALI IMA ZAKON U USTAVU BOSNE I HERCEGOVINE DA SE MOZE TUZIT SPIRIC KO NEPRIJATELJ i RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE? DA GA GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE KOLEKTIVNO TUZE i TRAZE DA MU SE SUDI ZA SVE ZAVJERE, BLOKIRANJE REFORMI, POSTAVLJANJE SVOJIH PIJUNA PO TUZILASTVU, POLICIJI, MUPU, PIC-U, SIPI, OHR-U, MINISTARTSVIMA DA UDARA I RUSI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU TIME STO JE KORISTIO SVOJU VISOKU FUNKCIJU DA POCINI SVE ZAJTJEVE I PLANOVE KOJU SU MU DIKTIRALI SANU BEOGRAD IDEOLOZI O UNISTAVANJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE? OVO NISU RIJECI U PRAZNO VEC TREBA POD HITNO UZET SVOJU DRZAVU U RUKE, DOK NIJE KASNO! SPIRIC JE SA DODIKOM PLJUNUO PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA PRIJE TRI DANA I TAJ KOJI JE INSISTISTIRAO O ZAKONU NEGACIJE I PORICANJA GENOCIDA I RATNIH ZLOCINA KO I USVAJANJA REFERENDUMA u GT-i! POD HITNO TRAZIT NJEGOVU OSTAVKU I TUZIT GA ZA SVAKU CINJENICU PO CINJENICU STO JE RADIO PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , SARAJLIJA I NJENIH GRADJANA!!!
dali je sarajevo x cetnic.ki portal? sve neke serbsko ruske propagande i cenzure, zasto ovaj portal nije postavio clanak o mesicu prije dva dana, sto ne nazovete ko sto dolikuje ovom portalu \" serbska cetnic.ka propagnada\"? i cenzura istini, sarajevu i bosni i hercegovini?
tihica treba zveknit u celenku s par stotina metara s prigusivacom
omer 06.05.2010. u 00:07 sjasi kurta da uzjase jos gori @Omere, pa i goreg treba hebat u usta dok ne naidje bolji.
Stanite narode polako SABUR nije sve tako crno kako nam se cini
Pa jedina najprofatibilnija firma u BiH Telekom sad je na redu da je Dudukov kum Tihomir zijani. Cuj Tihomir koji je za vrijeme rata bio i savjetnik u Abdicevom kabinetu u Rijeci da zna komu je sposobni kadar .Koga je god on dosad namjestio ta firma vise nepostoji. Tihomire zadnje ti bilo.
LUSTRACIJU SADA I ODMAH IDU SVI KADROVI I BRANKOVIĆEVI I TIJIĆEWVI I LEPOG ZALIZANOG I SRAGUMĐIJE I DODE-MEĐEDA plus se otarasimo pola vjerskih sluzbenika, od bukovice do ivz
SDA je drustvo parazita. Da Bog da propali u oktobru, dosta mi ih je.
mi ti se smijenjujemo na tvojoj mami i na sestri redovno, a one su univerzalne, karaju se i na ekavici
Mamu li ti sandzacku u po smrdljivih usta i tebi a i ovima bosnjacima koje branis
Hebace im Maharadza sve po spisku kad se pojavi na skupstini :)
Seljacino jedna znas li ti koliko godina je vec Samir Causevic na poziciji Nadzornog odbora BH Telecoma ? Znas li uopste kolika mu je plata ??? Znas li da on predaje na Saobracajnom fakultetu 6 PREDMETA !!! Znas li da studenti na Saob. fakultetu misle da idu u osnovnu skolu a ne na fakultet jer on sam predaje 6 predmeta a jos je i dekan saobr. fakulteta!!! Znas li da je parket narucivao posebno iz Splita za svoj novi stan u centru Sarajeva? Znas li koliko se ta ekipa nakrala novca? Znas li koliko Brankovic ima nekretnina? Takvi poput tebe gledaju sve u nacionalizmu a upravo ovakvi poput Brankovica i Causevica nam pokradose CIJELU DRZAVU !
sjasi kurta da uzjase jos gori
pa hoce li da postave samo GENOCIDASE , svuda?hebat ce vam spiric bosansku mater, samo vi smenjujte bosnjake....