Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to vi radite vec 30 godina. Blokirate svaki napredak u ovoj zemlju a uvijek vam drugi krivi. Fuj ko da glas SDA dabogda mu djeci bilo kako je nama sada u zemlji.
kome i dalje SDA valja, taj il je na budžetu il nije normalan.
@zigosani Jel' to hodza tako ders drzao zadnji petak?
Samo Ameri, ako budu htjeli, mogu rastetat ublehaše, i napraviti zakonska i svaka druga rešenja koja bi ovu zemlju uvela u Eu. Sve drugo je agonija...s mogučnošću sukoba.
Posle tri decenije ubleha, šta (iliti što) je namera kradeZeeaaa...&ostalih na vlasti..?
Angelu druze...
Ja pod vama zivim u haosu od kad znam za sebe
Klasično SDA-ovo izigravanje žrtve pričom da su svi protiv njih, i da je neko drugi odgovoran za sve što nisu uspjeli ispuniti u toku svog mandata.
E, mafije, od zorta upadoste u svoju zamku. Daće dragi Bog da sebi postavite još ovakvih zamki i SPASITE OVAJ NAROD svojim nestankom! Očigledno vas je spopala velika unutar stranačka , a i svaka druga muka. Strah od nepoznatog je čudo neviđeno!
Hajde mafijo, sada priznajte sa čime ste ucijenili Fahra da se SBB ne pojavi na sjednici 23.01.18-te? Pa Fahro, ostaješ bez dvije trečine birača. Neće ti glasati ni rodbina za SBB! / ima ih baš puno/
JA, I ,KUPILI FOL OD VAS
nakon prijetnje Marinka Čavare da će raspustiti parlament FBiH ako SDA ne bude igrala kako HDZ svira, te strahom SDA da će izgubiti vlast u periodu do oktobarskih izbora, oni su odlučili prodati državu, samo da bi ostali u svojim stolicama, a narod koji je ginuo za jedinstvenu, nezavisnu,suverenu i demokratska BiH, to su bile samo šarene laže.Ratovalo se samo da bi SDA oligarhija vladala i da bi državno vlasništvo vrijedno stotine miliona dolara prebacila u svoje privatne džepove
A vidi ljepotana i "intelektualaca" u prvim borbenim linijama majko moja. Vidi onog sline, da ovaj dreznjak (selo strizevo), Samo fali onaj iz zatvora da drustvo bude spreno za Zenice.
Hrvatski narod želi svoj javni tv kanal na hrvatskom jeziku. Ako Bošnjaci mogu tražiti da se izučava bosanski u RS-u, možemo i mi Hrvati tražiti kanal na svome jeziku u FBIH.
baketovi pioniri, profesori za kradje, korupciju, prevare, nepotizam. slika za uramit i zakucat na drvo pored puta i pljunut ko god prodje jos cu zukica ajnadzica konakovica i jos par elitnih im ubacit medj' bagru da ih se sjecamo, valjat ce.
Pa kud ce veci haos(sem paljenja i ubijanja) od ovog koji su sad napravili Bakir,Covic i Scepo
Svakog dana molim Allaha da vas pomete zajedno sa hdz-om
AMIN!
Kurva o poštenju. Grobari BiH zajedno sa svojom braćom iz HDZ-a i SNSD-a. Pojam zla, nevjerovatne zatucanosti, nazadovanja i propadanja je SDA.