Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Tihić i SDA kao ne ostvaruju lične interese. Da radite za narod ne bi imala vozni park njemačke. Mislim da je SDA najmanje 15 godina na vlasti i rezultat te vladavine se vidi u prilozenom :-) zašto ne bi dali SDP-u priliku da stvari pokrene na bolje jer mislim da mnogo gore i ne moze biti.
E moj Tihicu tvoja partija je pokrala i dvije generacije unaprijed a o izdaji da negovorim........
Vidi malog Tihog što glumi u pozi lafo Tito... Eh klempo...
A sta je SDA napravila od Bosne???? Čardak ni na nebu ni na zemlji (naj nedemokratsku držvu na svijetu) !!! Tihić bi mogao sa Izetbegovićem malo da prošeta do Ustkoline, pa zajedno sa Šahinpašićem malo luk da švercuje, ili možda kao nekad : marka metak ili kalaš za 1500 mara. To je SDA !!!
Tihicu rodjen si da lazes i da petljas,ti i takvi kao ti a svi ste takvi u SDA doveli ste drzavu do prosijackog stapa.Zemlja vam kosti izbacila.
ova SDA bas postaje smijesna:) kakve su to izjave u medijima kad gube fotelje, pa sta dodik radi od BiH, jeste li i jednom napisali ista slicno:))))) sve vas treba sutnuti iz tih fotelja u kojim ste se usmrdjeli evo ima 20 godina
Obzirom da smo mi poznati po tome da kada dođemo na vlast tu dugo ostajemo predlažem SD Alijama da pripremaju Suljino unuće za novoga predsjednika.
Nek pokusaju i ovi, ako ne uspiju, svi na ulice! nema labavo!
kako ce te vi plakati za sda niste svjesni
Zlaja, poceshi mi jaja!
Tihicu M.R.S. u penziju.... i tisu, dok te krimolovci ne uhapse.
Bolja je i SDP-ova Istocna Njemacka nego SDA-ovo feudalno begovatsko uredjenje u kojem 7 porodica gospodari rajom. Kad citam ova saopstenja SDA haraclija i podmetanja kojima se sluze sve vise mislim da je i prica o pocetku rata i ono zakuhavanje bila rezirana u Centrali SDA.
Komunjarski SDP i fundamentalisticka SDA potpomognuti neonacistima iz oba HDZ-a i nacional-fasistima iz SNSD-a i SDS-a, a u principu to su mafijasko-foteljasko- karijeristicke \"tzv pro evropske snage\" za zaduzivanje stranim kreditima i poroboljavanju naroda. Od drzave nam prave novu Grcku u bankrotu. Preporucujem svima da prestanu izlaziti na izbore i glasati dok god nije zakonski kaznjivo. Koga god izaberes ne valja, jer oni ne rade u interesu ljudi vec evropskih banaka i MMF-a. Prema tome najbolje je pobjeci iz Bosne po mogucnosti sto dalje iz Evrope. Kanada je broj 1 destinacija ali ni USA nije losa. Najjaci je vic kad kazu da nas oni brane od ovih drugih i kao samo su oni legitimni. Ovce ne mogu same hodati, a coban je njihov legitimni predstavnik.
OVA SENKA DOSLA IZ SJENICU HOCE SANDZAK DA NASELI PA DA NAM TREBA PREVODILAC DA SE RAZUMEMO UVEZ BONICKA SRBIJANCE OCERAJ BOSNJAKE IZ SREBRNICE it JANA BILA KOJE SI TI VJERE PASIJE///
Nazalost, mi nismo narod da te drzavne firme umijemo koristiti za opste drustveno dobro. Citava ova ujdurma oko rekonstrukcije Vlade FBH je upravo osvajanje/zadrzavanje vlasnistva stranaka nad drzavnim i javnim dobrima. I da bi nam svanulo, da bi krenuli naprijed, da bi se klupko korupcije prekinulo, sa tim i nepotizam, da bi sutra imali politicare koji se angazuju radi politike, a ne radi sisanja zlatnih koka, sve te drzavne firme treba pod hitno prodati tj. privatizovati. Inace, crno nam se svima pise uskoro.
http://www.youtube.com/watch?v=kXRYKuq9LOA&feature=related PROCIJENITE SKIM IMATE POSLA
Pa ne bi ni ja privatizirao EP, i BHtelecom kao ni oni sto nisu...bolje 20 godina iz tih firmi krasti napraviti gubitak, nego prodati, EP i BHT je bilo njihovo oruzje koje je finansiralo izbore i o cemu onda pricamo bolje da SDP proda nego da opet neko 20 godina krade