Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlaja staljine najedi se slanine...
Koliko Fahro plaća ove Avazovce da pišu laži u komentarima iste kao one u Avazu? Unaprijed zahvalan na odgovoru.
Sipu ga Tihicu lagano i svi ostali imbicili koji su zadnjih 20godina glasali za tebe i konje poput tebe u stranci SDA. Lopovi jedni malo vam sto citavu Bosnu handrite 20god. i nemamo napretka zbog vas jos se bunite sto vas skidaju sa vlasti u zatvor da idete pravo i tamo da truhnete nacionalisti maloumni svi ,pustite narod da vec jednom pocne da zivi. NE TREBAS NAM KLEMPO JEDAN !!!!
ti kaži kome šta čimpanzo klempava
Vi niste ti koji trebaju govoriti da li je nesto odrzano po propisu, vi koji ste propise uvijek krsili da bi svoje fotelje sacuvali. I da, sjednica je sasvim legitimna, sa potpunim kvorumom i novom vecinom.
nema ići , džaba se raduješ, niko nigdje ne ide SDP je izgubio mene i hiljade kao ja, juče sam sa Slavom Kukićem razgovarao, prati šta će poduzeti ugledni članovi SDP- nakon ovog cirkusa od Zltka i njegovih slijepih poslušnika. SDP ovakav kakav je sad gubi sve, jako mi je žao ali radi u interesu SDA, SNSD,HDZ i td.
suljo izgubio si fotelju, propala ti stranka, sad bolje suti i povuci se dostojanstveno, dok jos nije kasno. i pusti da oni koji znaju rade!
bolje i anarhija nego njegova \'nemoj mene\' politika
dragi čovječe,shvati da ti je isteko rok,ja kao član sda nikad neću glasati za stranku sve dok si ti i tvoje pajde na čelu sda,anarhista si ti jer ne prihvataš da su te pomeli tvoji dojučerasnji ahbabi iz HDZ-a....idi,idi,idi,samo idi....
tražit ću IP ovog hajvana, želim ga i ja vidjeti.
volio bih te vidjeti, baš me zanima kakv si to ti izrod i benevrek i šta ti u glavi imaš ako si bošnjak, mada sumnjam.
Dok vi tako pričate Srbi slave Karađžića, kriju Mladića i ostale, Hrvati slave Bobana, Šuška i tako redom, a ti kao da si došao sa marsa. Mi nemožemo očekivati bolje kad pljujemo na svoje prvake,vama treba Dodika dovesti da vas vodi jer svoju istinu iskrivljujete dok svi oni slave svoje zločine, ugledaj se na njih. Takvi kao ti zbog nama netrebaju i vi ste odmetnici i kancer bošnjačkog naroda ako to jesi po zvanju, po osječanjima nisi sigurno. vas netreba koje netreba slušati ni zvati svojim, SRAM TE BILO.
\'\'Krenuli u borbu,krenuli u rat, narodu govorili-da se treba klat, ljudi se sukobilii-medjusobom pobili, al\' na kraju ljute bitke-nista nisu dobili, jedni druge oturili-tako Bosnu rasturilii, u tome je ES-DE-A -bio glavni civija, savjetnik im bio Sera-sto po svome i sad tjera, da sve redom sekuliste-pretvori u islamiste, al\' se javi ES-DE-PE- pa im rece\'\'nemere\'\' bice Bosna sekularna-nece biti unitarna.\'\'
Onaj ko ima obraza napisati da Alija Izetbegović nije bio patriota i da je izdao Armiju - ili nije pri zdravoj svijesti, ili nema dobre namjere. Špekulacije o nekim ubistvima u toku rata, ševama itd. su stvari koje koje se od strane KOS-ove propagande kroz agenta ŠĆEPU i njegov list imputiraju bošnjačkom narodu već dugi niz godina. Ja ću reći još samo ovo: Alija je stvorio Armiju koja je odbranila Bosnu i Hercegovinu onoliko koliko je to bilo moguće. Onaj ko pljuje po Aliji, pljuje i po Armiji i po državi, jer da nije bilo ta dva faktora, da je kojim slučajem Lagumdžija ili ovaj krimos iz Sandžaka, donosio odluku o sudbini Bosne, mi bi danas bili dio zemlje koja zove VELIKA SRBIJA.
HSP, SRS Dr. Vojislav Šešelj, MBO i SDP u koaliciju. Zlatko Lagumdžija je tumor Bosne i Hercegovine. Ako se uskoro ne odstrani ode sve u 3 lepe. Gukni Komšiću Sunce ti kalaisano vadi nas iz gowana.
Sad je došlo vrijeme da nam SDP popravi životni standard, dobro mu ide , očito je da znaju šta rade, reforme su u pounom jeku, BITNO JE DA IMAJU RJEŠENJE, a to je, čisti sve sa vlasti u Bošnjačkom narodu, Srbi i Hrvati su dobri, njih nedirati, pa zar za ove dvije godiine nije bolje, reforme su povečale broj zaposlenih, popravljen je životni standarad kao što vidite sve je podređeno privrednom i ekonoskom oporavku F BiH i BiH.
SULJO, NAPRAVILI STE NAM ANARHIJU I HOROR ODNASIH ZIVOTA U POSLJEDNJE 22 NAJTEZE SDA GODINE.