Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani članovi i simpatizeri SDP-a, Obzirom da nismo imali kvalitetnog kadra za popunu nove vlade,pripadnici UDBE-stupili su u kontakt i završili dogovor sa Desnicom Radivojevićem.Prelaskom u SDP obećali smo mu ministarsku funkciju kako bi nadomjestili manjak stručnosti i pameti u našoj stranci. naš prijatelj Vladika Kačavenda ga je prekrstio po hitnom postupku u Ljevicu Radivojevića tako da je i taj problem riješen pa nam nije pristupio-desničar.Fahro je obezbijedio 100 000 km za transfer.
Ostade bez posla Desnica - sada ce se svi od njega ograditi i praviti se ludi. Desnica ispao glup, SDA brza i efikasna a SDP smijesan kao sto je i inace.O Zlu L svaki komentar bi bio suvisan - on sve sam o sebi govori svojim postupcima. Budimiru svaka cast - respect covjeku koji se ne da prodati ni slomiti!
http://www.youtube.com/watch?v=kXRYKuq9LOA&feature=related NO KOMENT JAD I BIJEDA >>>OBAVEZNO POGLEDATI
koje bljuvotine od partija i politicara.preba svi dase zastide kakve lopovluke i pokvarenosti rade u ime naroda
Borci, branioci šta smo dozvolili da jedan Desnica i njegova \"ljevica\" sa GUSINJSKIM liderom, upropasti sve ono za šta smo ginuli i šta smo gradili ovih dvadeset godina , zar to nije poniženje za sve časne borce i ljude kojima je BiH na srcu, budite se, sa svima smo lakše izašli na kraj od ovih odnarođenih \"demokrata\" sve će ovo sje.at, ako im ne stanemo na put.
Desnicu Radivojevića i Ivicu Šarića obavezno uvesti u udžbenike. To treba izučavati. Bijeda, ljigavost i obezvrijeđivanje političkog zanata i svake ljudskosti.
Tako ti je to Desnice kad prodaš časnu vjeru kršćansku za večeru! Sam si kriv što te sada Tihi-aga kod Žikice izdajice hrvatske ostavkom povali!
Eto vam DESNICA HEBO VAS ON. Samo ministarstku poziciju nemožete oteti i ako kad ste vi u pitanju sve je moguže samo je nemoguće demokratski i zakonitu, PA VI STE PRAVI ANARHISTI. Ovo što SDP sad muljari najviše ide na ruku SDA, pa vaši politički potezi i diletantizam će vam konačno doći glave, smije vam se cijeli region, osim Hrvatske, oni kaću ne čudi nas stanje u Bh SDP, oni nisu naši partneri.
Gospodin Radivojević JE POTPISAO bianko ostavku, kako je to inace praksa u svim političkim opcijama, po prihvatanju ministarske dužnosti. Jer on je imenovan od strane svoje političke opcije, a ne izabranik naroda. Dakle ta njegova ostavka sada je došla na naplatu i sve što bude uključivalo glas gospodina \"Ljevice\" je neustavno. Stvarno nije bitno da li je dotični gospodin primio novac za prelaz iz jedne u drugu političku opciju, bitno je da je njegova ostavka sasvim LEGALNA.
Tako je to s novovjekim poturicama kao što je desnica koji je od danas postao Ljevica. Ko fole, jer SDP ima sličnosti s ljevicom ko ja s misterom svijeta.
Fuj politicara i huzice bi dali za stolicu,kakvi su to ljudi i od cega su gradeni,zar politicar zaista nema morala,obraza,duse,pa sto onda uopce kao takav zivi....
Taman tako, treba neka nas svi levate, malo jedni malo drugi, brige se Desnicu ima ljevicu da uzima, sve za lovu, a jarani mazijaju struju i preprodaju Srbima, mogu plaćati lopatom ove prelivode. Para ima hazija zlaja, svima moze zatvoriti usta u CK KP, pa onda se taliti sa svim bosovima iz regiona, koga briga, ha, ha, ha
SDA je na smetljistu historije! Jedino cemu se mogu nadati je da im stave lisice na ruke i da ih pod dobrom pratnjom sprovedu u nadlezno tuzilastvo na dalje postupanje. Kriminalci 100% - to je SDA.
je li to jedan od onih \'poštenih i moralnih\' Srba kako je volio da ih nazove rahmetli Alija. p.s. Zašto se na ovom portalu ne može pisati bosančicom ?
koje licemjerstvo,koji poganluk.
Samo da nešto kažem ... \'\' Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry\'s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. \'\' i to je to ...
OVO SAMO BOŠNJAK KOJI NIJE NIGDE I NIKO MOŽE NAPISATI I TO NEZADOVOLJNI SDAAOVAC, ADO JE MOMČINA GRADSKA RAJA, ŠKOLOVAN, BOŠNJAK, A NE KO TI JADE