Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo vise Kredita koji zna se gdje zavrsavaju! Dijeli pare od 12 Milijardi od Akciza,jer ste samo kilometar puta napravili(kod Zenice).
A podrska smanjenju plata administraciji i politicarima?
sda je leglo kriminala korupcije mita nepotizma i svega negativnog u drustvu. sda je epicentar zarista najgoreg virusa goreg od svih virusa u svijetu
Kakvi su to ljudi Dodik i Covic,da u ovakvom vremenu ucjenjuju i vode u bijedu sva narod BIH!!!!
Za zubima jos zapinje svjeze ispecena janjetina sa raznja
Kako vas nije stid?
Zbog svađe u Federaciji, najviše će naje3ati rs i Dodik !
SDA ima 2 zadatka 1) ispravit neprsvdu u Aluminiju gdje se bosnjaci katolici otjerali bosnjake 2) pozatvarat kladionice
Fadil se napio brlje, nemoj fadile lagati i piti ipak je Veliki petak..
Da kazem da ne zivim u BiH ali kad vidim kakav je narod pogotovo ovi sto hvale SDA bolje nismo ni zasluzili..niko nikome nista ne treba dati sve je to nase i naravno trebamo svi da uzivamo u zivotu i blagodati ove zemlje..neki kazu kamenjarski srbi i ustase hajd nek im i bude tako a nek ovi upitaju sebe ko su od koga su postali i zasto su prodali vjeru za veceru..nemoze niko biti veci domoljub od nas samih koji volimo svoju zemlju i sve narode..bar sad da budemo normalni kad je najteze..
@ivica.bila Kad u drzavi SDA bude drzala 100 posto vlasti onda ova vasa od trolova pije vode. U suprotnom 1/3 vlasti je manje od 2/3. Prema tome u ovo su nas uveli ovi sto se bore protiv 1/3. Ove ostale dusmani i ne spominju. Ili nesmiju.
To Bakire i Fadile, ruke vam se pozlatile. Nemojte dozvoliti da fašisti ucjenjuju. Ovako jasno kažite ko je krivac pa makar i propali....neka se zna....
@Mrzimnegativno123456 Što se tiče finansija to od rata pa ovamo drže Hrvati je jenu nas i ucjenjuju. Ako ovde popustite neće biti dobro....makarska ne imao platu.
100% si u pravu! Neka CIN istrazi koje HDZ firme u BIH imaju odgodu placanja obaveza I doprinosa za plate radnicima od godinu dana I sve ce biti jasno. Vode se pod posebnim siframa u sistemu PIO/MIO. To je ogroman iznos novca koji dode kao kredit od FBiH, ali bez kamata. Firme od cca 100 zaposlenih godišnje uzivaju povlastice od 0,5 mill. do 1 mil. BAM na osnovu toga. To vjerovatno bošnjački lideri zanju ali šute o tome.
SDA će prije osprostiti Srbima za sve nego što će Srbi tražiti oprost. SDA ima problema sa logikom.
Što Fadil nije došao na sjednicu Fiskalnog vjeća koje je jedino mjerodavno da moze odlucivati o aranzmanu sa MMF om
Opasniji Od korone ovo je Pravi virus koji unistava BIH VEC GODINAMA
Klaster Frljoka
Meni sad nije jasno ko je ovdje vise pozicija a ko opozicija😕, formirali vlast isti ovi sda, hdz, snsd i sbb i opet jedni drugima lome vrat i nista se ne mogu dogovoriti. Il se rasformirajte i nema vam plata il radite vise.
SDOOaaOaoa na aparatima, bravo HDZ gazite male zelene paćenike