Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle više da ova SDA brani okorjele kriminalce? Pu je*o vas otac!
Prpa što bi se reklo.
Mislite necijeg tudjeg politickog utjecaja, obzirom je prethodnih 20 godina bas SDA imala taj politicki utjecaj na bh pravosudje I obavjestajno-sigurnosni aparat. Bilo bi korektno od SDA zavrsiti misao do kraja.
Dodik se ismijava sudu i ponizava sve institucije, a Mehmedagic u zatvoru iako još nema ni osnova za krivnju. Smith donosi nova pravila u izbornoj noći i postavlja HDZ na vlast. Jel to građani BiH i Bošnjaci samo posmatraju . To nije slučajno. To je nastavak genocida i smanjivanja vecinskog dijela građana BiH jer nisu možda kriscani. Jel se to ne vidi iz mnogih primjera. Kriminalci su za zatvora iz bilo kojeg naroda da su , ali ipak jedni su abolirani .
upravo su nas podsjetili zašto su u opoziciji.
SDA je unistila BH sudstvo do temelja i sada se nesto buni
Vrlo licemjerni stavovi, jalovo saopštenje, čisti populizam i direktno narušavanje povjerenja u pravosuđe, što politička stranka ne smije raditi. Jako lažljivo i ljigavo!!!
što bi Fadil dupli respirator Novalic rekao...nije osmica u zatvoru, on samo nije na slobodi.
Lopovi na KUB
on se borio on je ranjen on je borac ovo je udar na bosnjake bla bla bla