Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
branite vi Asima pustite Vikiča
Ma ja.Čekali presudu pa sad im kao drago.Dok su čovjeka pljuvali i sudili mu,svi su prali ruke od njega.Od ikone odbrane Sarajeva i ovog jada od države.Da je kojim slučajem osuđen,isti ovi bi rekli,nek odgovara za svoja djela.Nisu mu dostojni ni cipele obrisati.
Ma koja ba ikona,pa Juka je vise akcija odradio od njega.Frajer se u punoj ratnoj opremi snimao po Sarajevu iz kojeg nije nigdje izasao da ratuje, a nekim odgovaralo da ga koriste u markentiske svrhe zato sto je bio Dragan
Ima pravde,slava našim herojima.
Znači srpski zatvorenici nisu maltretirani i ubijeni?
Nemojte vi molim vas. Odmah ste umanjili slobodu gospodin Vikicu. Sta je sa tuzbom protiv Srbije?
Sta cemo sto vikic ne ide u dzamiju???za vas su borci i patriote samo oni u dzamijama.
Sad se javljate. Ni minimuma podrske nije imao od vas. Sad se svi raspisali , sram vas bilo. Gdhe je Benjamina, svi ovi uhljebi. Sto nisu dosli bar pred sud. Da nije bilo Dragana injemu slicn svasta bi bilo. Sad ce Dino se hvaliti kako je Dragan sa njim ratova. Muka mi od ovih jadova. Ziv nam bio Dragane Vikicu.
Ma gdje je to on ratovao,maneken po Sarajevu i Sarajevskim neboderima fato neke snimali se sa punom ratnom opremom,a na kojem su to ratistu bili objasni molim te.Svaka njemu cast al ima vecih heroja koje niko ne spominje.Sud je rekao svoje,a podrsku svakom koga sud osudi ili ne oslobodi ne treba davati jer me treba zlocine sa bilo cije strane podrzavati zato nikada necemo ni imati multietnicku drzavu.
pogrešno, treba da se mnoge naše vojskovođe i junačine zapitaju kolike su njihove zasluge za odbranu od agresora i za koliko tuđih života su krivi u konkretnom slučaju junak je kriv za dessetine mrtvih mladih boraca jedan običan borac sa mojmila,stupa,žuči,sokolja je puno zaslužniji od ovih takozvanih junaka, vikića,ademovića,čegara,tope i inih...... samo pogledajte hadžu-šoka junačina za sve njih-oni su puni ko brod,genetski sposobni a šok prosi na ulici...........
SDA je najveći poraz
Nešto ja nigdje ne pročita ovih zadnjih mjeseci da je SDA stala u odbranu Dragana Vikića, na sramotu im bilo.
Baba Goga nije izvrsila misiju...
Zivjela RBIH