Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naidin ce ga popusit ,on je paravan za vjecite studente i najstarije lokalno omladinsko vjece na svijetu na cijem ceku jejos jedan uhljeb Imamovic .Zenicka sda je skup poltrona nesposobnjakovica i ulizica koji susa husine grbace neki i sa stotinjak glasova drmali ogromne pausale i poslanicke plate uhljebili zene sestre rodjake i uzu i siru familiju
Sve što si rekao je tačno, Imanmović i hanuma mu po svijeta obišli sve fol Asocijacije, folklori, nevladina organizacija,Zeda, ma p...m... sve SDA..
a koja i gdje sda nije skup poltrona itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uh dobro je bolje i on nego onaj Sisic. .. mada ove god od sda u ze nema nista...
sta nema?pomest ce izbore svuda. nisam njihov da ne mislis da ne dao Bog branim njih
Mi kao odgovorna stranka ? ZAšta ste to ikad odgovarali ? Za 600 000 nezaposlenih, za dva miliona premještenih za stotine hiljada unesrećenih i ubijenih ?? Najvjeća za neki narod je : DA BOGDA TI SDA BILA IZBORNI POBJEDNIK a Fahro koalicioni partner !
stranacka drzava jos malo neces moc kanal kopat ako nisi u STRANCI ;D
Nadam se da će se malezijska škola pokazati u pozitivnom svjetlu kao u slučaju Semira Efendića u Novom Gradu u Sarajevu. Sretno Zenica!
Wille jes to ti
vidim neki pisu da je papak iz nemile itd. pa to je oprobana mirnodopska taktike slicna etnickom ciscenju da se papak instalira u gradu i protezira papke a da poslovicno nesusretljiva i međusobno zavidna gradska raja ostane po strani i da bjezi vani ili cak na selo da prezivi.tako se mijenja struktura grada.
građani sanjaju selo, seljaci sanjaju grad
Znači... Super podoban sluga!
Dobro eto samo još da glasate za njega majke mi predlažem da mu ovi sa Klix-a vode kampanju ufališe ga da ne moze čovjek vjerovati da u SDA ima takvih, još da mu sliku ne staviše..Čuj Toplana u Nemili a Zenica već godinama kuburi sa grijanjem eto koliko su sposobni "projektni menadžeri" A ta Zeda podružnica SDA..
Omladina. Sa 50. Aferim.
Cuj zeda.......poluprivatna agencija koju je rahmetlija uspostavio da bi mogao zaposljavati podobne.
Ovaj iz Nemile ce da pobjedi i bude gradonacelnik zenice
Naidina Ahmetspafriutibvcaddfca
Bravo Naidine, tvoj CV govori da si potencijal iako ce Husu biti tesko naslijediti. Uz Boziju pomoc i predani rad ne sumnjam u tvoje rezultate. Cestitam GRADONACELNICE!
@pussylover valjda SELOnacelnik
Pricajte sta hocete, co'ek ima biografiju