Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mafija se nasla da prica gluposti,da nama puni prasinom oci...Ko je krao 18 godina nehl***vici jedni,mislite da je narod lud,slijep...stace se i vama u kraj sigurni budite..
Ma stace SDA govna kakva tarziti treba.lopovi,neradnici,rusitelji ove nase zemlje..pogan koji treba proganti odavde..
Bosni je potreban snazan bošnjacki blok! SDP tu ulogu nije ispunio. Bice zanimljivo u oktobru. Moje su procjene da bi najbolje bila jaka koalcija imedju SDA i SBB-a..taj blok bi nas mogao napraviti reforme..samo da komunista nema u vlasti to je najvaznije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ste pojeli prethodnih 20 godina
prijavljuju se za sve nivoe vlasti, to dovoljno govori koliko su gladni i da im ovo do sad nije dovoljno, fuuj
SDA ***te k'o maligni tumor!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet iste njuške Nikada neću razumjeti ljude koji će glasasti za partije koje su već bile ili su na vlasti a ništa dobroga donijele. Ako bude iole razuma u glasača na sledećim izborima ovakve partije bi trebale otići na smetljište istorije.
Ovog Zukica kada vidim tacno sedmicu mi ne bude dobro :(
Da nam se ove SDA rijesiti,mozda su cak i veca katastrofa od ovih poplava sto nas je zadesila.
joj, ne mogu a da opet ne kažem... družio bih se intimno s ovom gospođicom na fotografijama.
Forza SDA! Naša najmerhametnija stranka! Hajmo sjever SDA!!!! SDA!!!!!
Mi Bošnjaci, htjeli ili ne, nemamo bolje opcije od SDA! Pogledakte samo Šefika Džaferovića, čovjek je osijedio boreći se za nas , a mi to ne cijenimo. SDA hvala ti za sve ali mi te ne zaslužujemo!
Hahahaha. Dodik djubre slabo se bori za Srbe - barem sudeci po sijedima.
SDP su skakavci - analogija!
skakavci zadnje 2 a vi ste zanjih 18...pa ti racunaj tenkre.
A Fahro zvani Scepo zajedno i sa jednima i drugima svih 20 podrzavajuci ih prije svega kroz medije i neobjektivno informisanje naroda.
nemoj misliti da ja podrzavam fahrA,,,i on tu negdje kao i onisve je to ista sorta samo smo mi gradjani budale..
Ko jebe ovu plavu, lijevi ili desni spuštenog jajeta?
.......odlikaši sine, odlikaši...............
Potpuno tačno, skakavci nego šta. Mrski SDP je za 3 godine izgradio samo 70 kilometara autoputa, oporavio 10 najjačih državnih kompanija, uveo 5 krucijalnih zakona na snagu, oporavio sistem zdravstva, sudstva, policije, uveo zakon o oduzimanju pokradenoga, neutralizirao četnike i bobanovce, ušutio Dodika i Čovića, kao i sda-ovske lopove, vratio vjeru u u stvarni život i suživot na ovim prostorima, ekonomiju Federacije ojačao 2 x u odnosu na RS, itd..skakavci, nego šta, molimo se sada za ponovo '20 najtežih godina sa SDA' :)
Gledaj ovog celavog krmka ja jeste odvaratn u pm !
ogranak al-kaide se kandiduje na izborima na celu sa osamom bin bakirogluom fuj fuj fuj fuj
Samo čovjek da povrati kad vidi onog mucavog i kriminogenog Zukića...
Sad kad Avazovi jurisnici navale, kao i oni otrovani Avazom..ajmooo
tugo moja, ne znam ni zasto sam otvorila ovo da procitam. zasto ova stranka jos uvijk postoji? zar nam je stanovnistva jos uvijek nepismeno?