Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su četnici stali, ovi nastavljaju..
@beg to može jedino biti prolopovski blok.. dokazali su da nisu probosanski više puta..
Bruka i sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KOJI JADNICI, PRODALI BI DRZAVU SAMO ZA KANTON SARAJEVO... DA MOGU POZVALI BI I RATKA MLADICA U VLAST I DALI MU STA HOCE SAMO DA VRATE NAZAD KANTON SARAJEVO... GNJIDE OBICNE I TALDZIJE KAKVE SVIJET NIJE VIDIO... SVE SU POKLONILI I POKLANJAJU DRUGIMA DA DOBIJU VLAST OD CARSIJE DO MARIJIN DVORA A TO UPORNO SPOCITAVAJU DRUGIM STRANKAMA... FUJ!
SDA ćeka da preko SBB preuzme Sarajevski Kanton. A SBB sebi nabija cijenu?
Pa sbb neće sa vama zar to nisu jasno rekli?:-)
Ma neće on.... on je karakter a želi se, rekao je nakon izbornog potopa, da će se posvetiti porodici...... nismo znali u tom momentu ko mu je pšorodica? Ona prava, ljudska ili ova neljudska politička.... sada znamo.... fujjjjjjjjjjjjjj!
U BiH formiranje vlasti , isto aukcija stvari, tko više da kome je potrebno uzima, ustvari oduzima od naroda🤣🤣
Omrsio se Softa prije iftara, Fahro umjesto hurme.
nemorate cekat prihvatice on bez razmisljanja. Ipak je sbb produzena ruka sda
sjo Meho divi mu glave
Daj sta das, je li Bake, kurvooooo
I tako, sad se mi pravimo da ne znamo šta će Radončić odgovoriti! 🙄
Nikad više u životu neću glasati za SDA samo zbog ovog utrpavanja rudonje Radončića u vlast.Da smo ga htjeli mi bi glasali za njega.Ovo je prevara i izdaja.Sram vas može bit.On pljuje po Bošnjacima gdje god stigne a vi mu pružate ruke.Fuj!
Licemjeri najgori Sta su jedni o drugima govorili Samo prelistajte avaz zadnjih mjeseci i sve vam je jasno
Ovi ce srusiti i ono sto je prezivilo rat! Odavde treba bjezati sto dalje to bolje
Blago nama
sta ces, pobjednicka stranka :), koja su to gov na
Safete, da nam kazed sta si ti uradio i napravio za BiH, ti kao hodza filozof po zanimanju? Znamo sta je tebi BiH dala i sta ti i dalje daje. Da napomenemo i zena ti je na drzavnim jaslama.