Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u prvom redu ima nekih 1.000 godina robije, a sta je sa ostalim...
Ima i više, ali šta? Narod takve konstantno bira. Dodik im pravi skupove secesije po državi a oni se glade po runjama i uzimaju lovu lopatom. Dok se na KCUS-u pacijenti napuhavaju od Fikrine respiratore kao od Dajca guma, u međuvremenu, Fikro je prvi u Bošnjaka. U TET-u dovlače ćumur iz Stanara, prave posao Vuku Hamoviću a zatvaraju Kreku. Samo kod rejtos Bošnjaka i SDA.
Prije 9 godina je obnovljena cesta Tuzla - Doboj, a sada je cesta u ruinama. Šljeperi puni ćumura iz Stanara po nalogu šefova Termoelektrane, dovlače ćumur. Skuplji prevoz nego ćumur. A ćumur najlošijeg kvaliteta, nemaju separacije pa sva Tuzla dismr na sumpor zimi. Ali šta briga SDA-ovce, umirite od kancera, samo da se namakne još koji milion. Zatvorit će oni i KREKU. Samo da Vuku Hamoviću namaknu još koji milion. Ebo im vlašće mater bahIijsku izdajničku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đe su pare od respiratora ? Ko je ukrao pare ?
Ništa manje kroz kriminalne i druge radnje je i vi razvaljujete. Dodo je otvoreni neprijatelj BiH a vi ste latentni. Otjeraste mladost iz BiH zajedno sa onim legitimnim.
kao i do sada nista od sankcija
Dosta je trikova i spinova. Svi dobro znamo da je ovo igrani film u glavnim ulogama Dodik i Bakir. Narod je otvorio oci ! 2022, neka vam je Bog na pomoci!
Kmeeee, djenosajd kmeeeee
SLIKE DA SE NAJEZIS U PRVE REDOVA KAO STO STE I TU
Zalosno je sta nam se sve plasira po cijeli dan svakodnevno. Idiotizam neopjevani.
Da li isto vrijedi i za vas koji ukidate entitete i kantone? Da li isto vrijefi i za vas koji ste instalirali korupciju u institucije? Vi sa slike , koliko ste miliona uzeli , u vidu plaća i naknada, korupcijom i uhljeblhavanjem? Ajde priznajte koliko ste milona maznuli?
Када су санкције биле на снази, ниједан авион није могао да напусти аеродром.
na slici svi u foteljama jos od 92. nevjerovatno
zašto sipa ne uhapsi bakira zbog pozivanja na rat.
Gledaj Cosa nostre što su se poredali.
Bošnjaci vidite li da nakon popisa stanovništva (50,1% Bošnjaka; 30,8 Srba; 15,4 Hrvata) agresori svim sredstvima pokušavaju zavaditi i razjediniti naš narod, koji bi kao onaj koji je većinski u BiH trebao da raspisuje referendume i pita se za stvari u ovoj drzavi kako i zaslužuje.
Ovaj Asim je se šunja po stranci.
Druže Bake mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! ❤️
Ne moze vise, provaljeni ste i jedni i drugi! Dosta je bilo