Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, samo ujedinjeni protiv ovog zla !
Ti botu Trojkin očito nisi svjestan svoje nesvijesti. Raspitaj se malo šta se dešava na ulici.
Naravno da treba ujedinit narod za odbranu BiH. OHR niti je branio BiH niti će. Garancija BiH smo mi svi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jer gdje su bijele linije, to vec znate
Ovdje je samo bitna strana za BiH i protiv BiH. SDA je u svemu što je govorila ispala u pravu - sa iredentistima potpomognutim Zagrebom i Beogradom se ne može nego žestoko.
Vrijeme je za jedinstvo. Razlike i netrepeljivosti moraju ostati po strani! Država je u pitanju. Na ključnim stvarima koncenzus pro bh političara nužan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je SDA na vlasti ne bi se ovako losa situacija bila u drzavi, sad misevi kolo vode, nesposobni NASTAVNIK FIZICKOG KONJAKOVIC, DEZERTER FORTO I NIKSIC SA SAMO 4000 GLASOVA.
Na sve nacine traze vlast. Sve dok su ljubavni par na prvom mjestu mozete samo sanjati o vlasti. Ovi kakvi god da su, vas nece lahko prekucati gospodo iz SDA. A ako zatreba braniti ovu drzavu, ima nas jako puno bez Bakira I njemu slicnim.
SDA je pomogla omladini dala im radna mjesta po Europi da ciste canifare i irgetuju po bauštelama,a onda na odmorima trose pare u BiH da popune buđete.Hoce li trezori pojeftinit?
Ma šta, sada, SDA saziva, opljačkali državu i narod, da su ulagali u proizvodnju, da nije korupcije, zemlja bi bila jaka, ne bi trebao ni OHR niti bi Dodik mogao palamuditi. SDA je upravo uništila i unazadila BiH, nek se nose, šta se više umeću
Ako se ne odazovu, sastavite konkretnu deklaraciju bez imalo straha za odbranu Bosne. Sve sto znate ne skrivajte od naroda, neka bosnjaci znaju sta im je ciniti. Vi to mozete i trebate i morate. Bosnjacki narod je uz vas i NESMIJETE biti u sjeni, dok trojka ceka na reakciju Schmidta i OHR. Vi ce te biti odgovorni ako se ponovi 92 godina. Tada smo cekali priznanja nase drzave, sada je imamo. Na vama SDA je odgovornost, jer imate podrsku 2/3 bosnjackog korpusa.
Zar stvarno vjerujes liku koji prodao kosti nasega naroda i stranci oooosima fooodila sebke????
Nema razloga za sikiranciju sutra je petak Dzuma taman da se prebrojimo 😂😂😂😂😂
Selo gori a baba se češlja
Ta crvena linije je predjena jos prije 20g kada ste vi bili na vlasti i dali dodiku i covicu poluge vlasti u ruke.
Dodik im srušio državu i FIGURATIVNO I DOSLOVNO I BUKVALNO JE UNIŠTIO A ONI JOŠ O LINIJAMA GOVORE.OMG stvarno smo za viceva....
Bakire Bosnjaci su iz tebe ! Samo mudro.
Ne, nismo - a to su izbori i jasno pokazali!
Uz Bakira NISMO!
i dalje se ono biri za vlas a vamo sto narod hebu u mozak s cijenama to nije nikoga briga
Bosnu ne moze voditi Turskoj okrenuti Islamista ne zbog hriscana vec zato sto su upravo oni I prodavali nasu zemlju Srbima Crnogorcima.. Od 19 vijeka do danas sve da bi se umilili sto je uradjeno I 1995 .
Samo složno i jako ne može nam niko ništa mi smo na svojoj zemlji na svome kada nisu mogli 92 neće ni 23 dobice po pičxi
Duboka država SDA mafije, vladaju i kada nisu u vlasti, dok ih se ne otjera sve u kazamate neće biti mira
Ujedinjeni kao 92...stati na crtu fašistima
Ko je stao, običan narod. Nek ovaj put stanu političari, tajkuni i njihova djeca. Nabiyem ih na khurac sve.
A nakon '95 neki fukare a neki hadžije.... neka hvala, normalni odoše, neka se malo patriJote dokazuju