Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljecni se miris siri Toplo sunce nama sja Na izbore krece stranka SDA SDA demokratija, SDA ljudska prava stvar SDA hajmo svi uglas niko nece pobijediti nas!!! To lideri nasi!!!
natakarim vam onog pedo.fila muhameda zbog brisanja kjafirskoh postova
Ispravka krivog navoda-pisaLA :) Za linkove znam, pregledam ja takvih na desetine dnevno, to mi je posao. I gledam, ovdje gdje radim, a kako kroz ovaj ured prolaze razna lobiranja od Hrvatske, preko Srbije(oni ne zala para na svoje ljude, a bogami, ni na tudje ljude ovdje), Bjelorusije, Ukrajine, Makedonije...Jedino niko iz BiH. i ovo malo sto je \'naletilo\' proslih godina bolje da nije. Vise ih je bilo iz RS (tako smo morali mijenjati zakon o sindikatima (bilo je da mogu samo drzavni sindikati) da bi u uniju mogao uci ovaj iz RS...Uglavnom, nama trebaju ljudi koji su u stanju zasvirat, najest, napit (ovo najjozbiljnije govorim) i ponekad i zagalamit. Svijet je svugdje isti, stoka najbolje prolazi
A jeste upravu si. Pogledaj ovaj link govori baš o tome što si pisao - http://www.economist.com/blogs/dailychart/2011/06/europes-left?fsrc=scn%2Ffb%2Fwl%2Fdc%2Fleftout Ja sam se nadao da će ova financijska kriza pridonjet ka ponovnom širenju socijalizma ali na kraju je bilo upravo obratno Evropljani sve više glasaju desno ili extremno desno. Finci dali 19% skoro nacističkoj stranci, ušvedskoj došli nacisti u palrament. Jedino u Rusiji komunjare so došle sebi u zadnjih par godina i dobivaju sve više glasova.
Jedina demokratska stranka na Balkanu sa nacionalnim predznakom (i dušom)
E pa druze, vecina toga stoji, ali je cinjenica da upravo takve stranke danas vladaju svijetom, pogotovo Evropom, Sarkozy, Merkel, sve ti je to po takvim unijama. Najjaca je EPP, u njoj je, recimo hrvatski HDZ i oni su najvise zahvaljujuci njima dobili clanstvo u EU. Mozemo mi pricati sta hocemo, ali to je realnost na evropskoj pozornici danas, dok su, nazalost, socijaldemokratske stranke danas na margini.
SDA je demokratska isto kao i HDZ i SDS. Demokratsko u imenu a nacionalistička i vjersko ekstremistička u realnosti. Samo što se razlikuju u vjeri koji zagovaraju. A nije ni čudo da su ih primili Howard i McCain koji su ionako desničarski klerof.ašisti. A Howard je tako plaho popularan u australiji da je čak izgubio i mjesto poslanika u svom distriktu.
Glava, neglava, ali ovo je fakat jaka lobisticka institucija, tako da svaka cast, jos kad bi postali clanovi European Peopels\'s Party, pa da napokon nekon ima neko da lobira za BiH u EU.
@uf: eto, ti i slični mudroseri ste pametniji i bolje znate od ovih iz IDU-a ili onih iz EPP-a.
Joj vidi glave ovom SDAovcu, tačno se vidi razlika...
http://www.youtube.com/watch?v=NOcm6tMZI3E
SDA DE MOKRA TI JA, niko neće pobjediti naaaaaaaaaaaas.