Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li neko da mi objasni kako, na zvaničnoj stranici CIK-a stoji bošnjački, srpski i hrvatski član predsjedništva, ako u ustavu stoji iz reda bošnjačkog, srpskog i hrvatskog naroda, krši li i CiK na ovaj način ustav i šta će poduzeti da anomaliju ispravi, koja sama po sebi unosi nejasnoće i nedoumice mimo toga što je apsolutno nije saglasna sa ustavom BiH.
Vidjelo se da se uslovi imaju bez sda ali niko ne smije,svi sute i govore kao Komsic da su im rezultati slabi i da to nije volja gradjana.Ko smije uhvatit se u kostac sa ovolikim nagomilanim problemima i bacit sda u opoziciju.Prvo pucanje bilo kakve koalicije i dolaskom istih tek bi nastao diktatorski rezim kojem bi pozavidjeli i Staljin i Causeski
Eto koalicije sda-hdz-sdp. ostalo konstruktivna opozicija i skidanje tereta za daljnji nazadak i iseljenje iz drzave. Treba na piku pokupovati dobre torbe i kofere dok ih jos ima po akcijskim cijenama
Nije ispravan naslov "SDA osvojila četvrtinu glasova za Parlament FBiH" nego treba da piše "Nakon silnih prevara i krađa na izborima SDA je uspjela da javnosti predstavi kao da je osvojila četvrtinu od svih glasova".
NE VIDI SE TO DOBRO, JA VIDIM DA MALTENE HDZ IMA INCIJATIVU I DA HDZ IMA NATPOLOVICNU VECINU, TOLIKO GALAME. RECIMO SDA IMA NACELNIKE OPCINA TRAVNIK I JAJCE, A TAMO HDZ-ovci PROGLASAVAJU KOMSICA NEPOZELJNIM U TIM OPCINAMA, PA ME ZANIMA DA LI SDA TAMO VLADA ILI JE TO SVE PREPUSTILA HDZ-ovcima?
BAKIRE, VIDIMO GLASOVE ZA VAS, ALI NE VIDIMO VAS? GDJE STE BAKIRE, JESTE OPET P ICKE BAKIRE? KAKVA KORIST DATI SDA GLASOVE AKO SU P ICKE I AKO HDZ UPRAVLJA SA NJIMA I AKO IMAJU DESET PUTA MANJE GLASOVA? KAO DA GLEDAM, SAD CE SE SDA I SDP MAGARCI TAKMICITI KO CE VISE NAPRAVITI USTUPAKA POGANOM CIRILU I BARABI LAKTASKOJ DA IH UZMU U VLAST, BAS KAO KAD SU SE MAGARCI ZLAGUMDZIJA I TIHIC TAKMICILI KO CE VISE USTUPAKA NAPRAVITI LAKTASKOJ BARABI I CIRILU POGANOM.
nisu nacelnici opstinaproglasili nego vijecnici,dali sebi za pravo,
Naбијем сve nacioналне страnke u BIХ и региоnu.
@juka1988 ...nema sta da ti bude nejasno. Nudjeno je mali bezbroj rjesenja o tome kako ce Jugoslavija izgledati u buducnosti. Sudbinu te drzave i svih onih koji su se nasli u toj drzavi odredio je milosevic ....i ideoligija koju je vodio. Nitko do sada, a nitko i nece dokazati suprotno od toga. Dok je svijeta i vijeka!
https://www.youtube.com/watch?v=sCEYDdMue-8&t=0s citam dole komentar nekog stranca, pise - 50% populacije im cine politicari. ahahhhahahhahhah
Rasula se vlast a vanredni izbori ne postoje. Moglo bi se desiti da ulica uspostavlja koalicije. Izgleda HDZ mladež već uvježbava varijantu crveno-bijele kockaste revolucije. Eto ti Željune šta je plan B.
zna li objasniti po kojoj matematuci narod i pravda ulaze u fedetalni parlanent ako nisu presli cenzus od 3 posto???
Po izbornim jedinicama se racuna...na federalnom nivou imas manje od 3%, a na izbornoj jedinici x imas 10% ili vise. Iz te jedinice idebar jedan parlamentarac.
Treba samo glasati za nacionalističke stranke. Živjela SDA, HDZ i SDS
@master_forever zavisi s koje strane/entiteta/kantona gledas
@master_forever bujrum, sad ce svakako od januara pojednostaviti proces pronalaska posla za Bosance i Hercegovce.
Valjda će izbrojati 100% do narednih izbora
Kaze Bake: brilijantna pobjeda. Jest ali u ku rcu. Nista ne moze uciniti. Sad mu se gace tresu, kako ce, s kim ce, mora sto prije napraviti koaliciju dok nisu drugi to uradili. Sad se trguje uveliko.
SDA, HDZ, SDP i rijeseno!
Kaze Bake: brilijantna pobjeda. A osvojili su manje glasova nego na zadnjim izborima a SDP je osvojio vise nego na zadnjim izborima. Iz ove Baketove izjave je kristalno jasno da mu je jedino bitno da se ostane u fotelji.
I sad ce 13,5% imati ministarstava jedno 45% i opet im ne valja drzava. Formirati vladu bez HDZ pa taman sve otislo u pm!
Krajnje je vrijeme da kriminalci iz SDA odu u zasluženu opoziciju. Dosta je više lopovluka, nepotizma i primitivzma.