Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fašizmu!!!!!!!!!!!!!
...SLOBODA NARODU!
Nemojte samo vi nista da osudjujete, osudili ste narod BiH na glad i siromaštvo. Prema tome , vrijeme je da mi vas osudimo na bol i patnju koju nam nanosite evo 20 godina.
Čuj, SDA brine za partizansko groblje i sigurnost SDP-ovih članova. Slijedi smak svijeta...
Jel i borac protiv antifašizma Skaka osudio napad?
Ma gdje ste osuđivači!! Vi treba da poduzmete sve da se oni nađu i da se ovakve stvari ne dešavaju, a ne da osuđujete...
Sin zločinca, podržava davanje imena škola po fašistima i još kao brani antifašiste. Licemjerje do kraja. Taj kraj je bio fašistički i normalno da neće da ima antifašističke spomenike, to nije ništa čudno. Čudno je što ovi provociraju.
SDA opet rise. Ko je bio tamo od vaših?
Ustase su pobjesnjele ko psi..treba to vakcinisati protiv bjesnila kao i sve druge pse
..ne mješaj plemenite pse sa ustašama.. i sličnim
Kakva ljigava stranka,a narod jos poganiji
Sta kaze Inzko
Cuj sda osudjuje fasisticki cin, a ta ista sda daje ime osnovne skole po fasisti.
MileDodik2@ Uvijek si bio konkretan. Jesi za sex na ex mozda?