Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a građani ostaju najgluplji
Najgluplji naziv kantona u historiji, pogotovo sto je samo dio Doboja u ZDK. Isto da se KS zove Sarajevsko-Sokolacki kanton.
OSAM GODINA, TJ.30 GODINA SVEOPCE PLJACKE ZELENIH, ODBIJANJA LIJECENJA DJETETA, UBISTVA SINA MEMICU, BJEZANJA 500 HILJADA NASE DJECE REZULTIRALO JE GLASOM ZA ZELENE MUNAFIKE.PUUU SMRADOVI JEDNI. SUDBINA VAS VRLO BRZO MOZE STAVITI U JEDAN OD NAVEDENIH SLUCAJEVA. PODRZALI STE REZIM OPET
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bez obzira što je Bakir debelo izgubio, poražavajuće je koliko je SDA dobila glasova na Federalnom nivou... 30% glasača je zadovoljno sa ovim šta je Fadil napravio u 8 godina : Uništio projekte Blok 8 TE Tuzla, Vranduk, tunel Hranjen, napravio 8km autoputa, respiratori, najveće iseljavanje iz jedne države na SVIJETU... Ovaj narod jednostavno ne zaslužuje bolje
šta je tebi čudno? sad jedina prednost mogu krivit Denisa za sve, Deniseee ode nam omladina, Denisee crkla mi sijalica
Uvijek sam govorio da je ovo pogan narod, da je ovdje od 10 ljudi 9 lopova i da su politicari samo posljedica. Sto ovi izbori i dokazuju, evo nije bilo puno lopovluka pa isto. ZATO NEMA MILOSTI PREMA SELJACIMA I SIROTINJI
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto bi rekao fudo aaaaaauuuuuuuuooooooaaaaaaauuuuu
samoubistvo iz zasjede,a boze dragi ocito ljudima dobro tacno ovo samo ima u Apsurdistanu
Sinoć na face kod Nenada se lešinari Čampara , nikšić , Sidran se prerarno radovali. SDA jača nego što je bila . .. A Denis je dobio vruć krompir da vadi iz vatre sa obzirom da je Cvijanović -Dodik u predsjedništvu.
Fudo na Aparatima . Aurlikni sad.
Kanton krezubih obožavalaca sultana i sultanije sa mindera...
Nikakvo čudo,nisu džaba najjači kanton 🤣🤣🤣🤣🤣
I vidi im se...😂
Nek samo neko kaze protiv drzave. Radi za 600 maraka debilu i nek te guze sa 12-kom na poslu caoo.
Selamdžije ih birali
Znaci ona prica o gradjanima pade u vodu a umal vam nisam povjerovao da se zalazete za gradjansku multietnicku bih :D
Pa u ze-do najveci seljakluk. U razgovoru sa jednom 20setogodisnjakinkom koja govori nije sto moj muz voli Bakira ali.., dalje vam nije ni bitno sta zeli za reci dovoljnu glupost je izjavila. Uzas..
Izbori pokradeni lopatom
Jedan lik, žestoki NIP-ovac sa svim preduslovima konkurisao za posao u državnoj firmi to jeste kantonalnoj, i nije dobio posao jer je neko preko štele primljen. Rekao im da će ih prijaviti, kome već, ako ih prijavi i brat će mu izgubiti posao i neće nijedan imati priliku da se zaposle, rekli su.
Ovo je priča ukratko, šta želim reći, ništa se neće promijeniti smjenom SDA. Sjaši Kurta da uzjaši Murta. Mi smo kao narod takvi, a stranke i političari su odraz našeg stanja.
fudu i njiha treba sad u Sarajevo dovesti sa Dinom i denisom
Ostaje, ali i na crnoj listi!