Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je zmija koja sama sebe jede i kada krene ne može stati dok se ne proguta. U postratnoj BiH ni jedna stranka nije toliko ogrizla u kriminal kao sto je SDA. Ko ju je god napustio njih su optužili za kriminal a oni u Sarajevu sve milioner do milionera
SDA naj opasnija kriminalna skupina
Sda teska mafija
Na prošlim izborima su lijepili plakate SDA
PDA i SDA su isti kadar istih shvatanja koji se nisu uspjeli rastaliti pa se podjelili u dvije stranke. Isto g.... samo drugo pakovanje.
ahahah cukini sinovi
Ako je to tacno, onda te drotove treba pohvalit, bar nesto rade
ko o cemu ku*va o postenju...
Dok su panduri lepili plakate za SDA to vam nije bio problem a sada kada lepe za Mirsada je problem! Pa ne radi Mirsad ništa što nije ranije radio dok je bio u SDA! Licemeri!
dokazi?
SDAaaaaaaaaaaaaaa DemokratijAaaaaaaa IiiiiiiiiiiiiiiiAaaaaaaaaa 🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏
Bego ovnu jedan. Pa ti si ih tome naucio
HAHAHA. ČUJ POLICIJA LIJEPI PLAKATE, HAHAHA PA DRAGI BEGO ZAR SI TOLIKO LUD, ILI JE OVO SAMO U FAZONU "DA SE I JA OGLASIM". VODAŠ POS KUPOVIMA 100 LJUDI I PLJUJEŠ PO SVIMA. PA KO ĆE ZA TOBOM, BRATOM "HAPCEM" I HODŽOM SAFETOM MILONEROM IĆI MATERE TI TVOJE. PRIZNAJ DA TE NEMA NIGDJE I PRAVAC KUKI DA SE POKAJEŠ. AKO SE ISKRENO POKAJEŠ, JAŠTA ĆE NEGO PRIMIT TE NAZAD JER I ONI HOĆE DŽENETA A IMA LI VEĆE ZASLUGE NEGO ZALUTALOG SPASITI. HAHAHA SDA=GAME OVER
Hahaha
Pa i u policiju diraju...sram da vas bude režimska stranko. Što ih zovete da vas osiguravaju?
Pao Guta od premijera do predsjednika OO. Neka Guta, još par stepenica niže i bit ćeš na svom mjestu.
Kukic jedna bOnovicka seljacina kojoj je mjesto u zenici
Pa sto ih ne optuzite da pljackaju narod i uzimaju pare. To nije bitno al je bitno da lijepe plakate. Fuj!