Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro 30 godina Bosnu vodite u sigurnu propast, krcmite, prodajete, rasturate a na kraju cete je i rasturiti zahvaljujuci glasacima iq-a broja cipela.
balkanbosnjak ne mrzi niko BIH kao geografski pojam. Politika je ta koja je degutantna u BiH....
@Boba70BG Niko se nebi ovako nosio sa dušmanima Gubičilom, Čovićem , zatim sa Fahrom , Avdićem, Srbijom, Hrvatskom ,balijama ,Evropom i ostalim. Svaka čast gosp.Izetbegoviću koga je izabrao najveći narod u BiH, Samo tako nastavite,sve pohvale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada trebate svi da uzmete abdest, klanjate i nanijetite da više nikada nećete lagati i krasti sebe i svoj narod. Ovo nam je svima idealna prilika da se suočimo sami sa sobom i da se ne lažemo više. Trebamo biti:vrijedni, časni, pošteni i školovani, ali ne na travničkom univerzitetu i na DIF-u.
Odgovorite nam da li ste znali da je Sakibu Softicu istekao mandat prosle godine ???
Bakire samo naprijed.....kurava srbija se mora optužiti i osuditi za agresiju na RBiH i genocid nad Bošnjacima u najmanje 7 opština RBiH, jer je to kurava i učinila i na tim temeljima stvorila nakaradnu izdrkotinu Rs rak ranu na tkivu RBiH, koja se mora ukinuti jer je prošlom presudom rečeno da je stvorena na genocidu...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Nesposobnjakovici i deklarisani lopovi
predsjednice.... s ponosom na tudju sramotu uz moju podrsku, uz podrsku vecine nas, pa i posle jer ste pored osporavanja uspjeli okupit tim u udrzenje zrtava za apelaciju taj sav kadar za osporeno i nesudjeno sudjenje. kad je trebalo "druge" politicke stranke su tjerale, kad je dosao sraman cin od suda ti isti okrivljuju a ne sebe. jesi i da nisi opet bi u vama predsjednice nasli krivca a da niste! Veliki Selam Predsjednice!
ovdje vidim osude na predsjednika a ne na druga dva koja su osporila pravdu!
Samo sam 90 godina glasao za SDA i nisam vise nikoga,zbog ove hrabre odluke Izetbegovica bicu ponovo glasac SDA....
jel ti to ko zaboravio javiti da je zavrsila predizborna i da neces dobiti sendvic za taj komentar?
Sram vas neka je ,znali ste da softić nema legimitet i haag obavjestio prośle godine..jeste neśkolovani allahu dragi..
"Cijeli svijet zna da je u BiH izvršen genocid i da je zato odgovoran ondašnji režim predsjednika Srbije Slobodana Miloševića", upozoravaju u ovoj stranci. I svrha tužbe iz navedenog razloga ne smije biti istina, nego odšteta. Samo SDA, na svim nivoima, u jedinstvu je snaga ! Bitno je biti bošnjak !
baka tebi svaka cast...jebo evropu i domace izdajnike .sada in samo kontriraj ,,budi drzak i ponosan.
Posaljite im prituzbe pismom preko ambasadorke iz Haga odnjece ga tamo sigurno.
20 godina stoko jedna igrate se sa zrtvama, a ovo je pokazatelj koliko ste proracunata bagra, ali ste nesposobni... Bosna je postojala i prije SDA i jos ce biti bolja kad propadnete... STOKO jedna sve vas treba javno istjerati na ulicu pa da vidite sta narod misli... Ni ti ni SDA niste moji predstavnici jer niste čestiti i radni ljudi, vec ste dzeparosi i ublehaši koji iskorištavaju muku našu Bosansku...
Ne bih da sirim neke teorije zavjere ali meni je ta SDA sumnjiva jos otkako su nam cetnici vratili vrhovnog komandanta oruzanih snaga za nekog polovnog grbavog nidje veze generala.Nigdje logike ja bih u ono vrijeme za Karadzica trazio minimalno 5000 Bosnjaka s kompletnim naoruzanjem i usucaju da su civili i pet miliona maraka inace bi mu kozu dero ziletima natenane ali mozda sam samo ja lud , otkud znam nisam bio kod psihijatra.
Kao da boli k...c ijednog člana sda zbog propale tužbe i žrtava genocida. Njih jedino boli pomisao da će ostati bez nezasluženih položaja,plata,penzija i drugih koruptivnih primanja. Zato pljuju i vrište po svakome ko ugrožava njihove parazitske pozicije.
Што дуже муслимански политичари буду радили овако то ће Милораду Додику расти популарност. То се видело у локалу на примеру Сребренице и Жепе где су и муслимани гласали за српског кандидата. Кандидат се бира по способностима, а не по верском линији или некој другом кључу.
Ма, нико не може да одради посао тако добро као Баке. Па он је пореклом из Смедерева. Никонема што Србин имаде...
Stiti te kriminalca.