Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo SDA da skine mrak sa očiju da ne bi svjetlo mrakom zvali ! 1. Prekjučer gledam evropskog predstavnika u BAnja Luci U MINISTARSTVU SPOLNIH POSLOVA ( grb) 2. Jučer gledam donošenje pravilnika državne granične BiH službe bez Bošnjaka 3. Danas gledam Čovića, Bevandu i Zovko u nelegalno zgradi Srpskih insitucija BiH u IStočnom Sarajevu ! Tamo su hrvatski zastupnici daleko češće nego u PArlmentu FBiH za kojeg su izabrani od svog CIKA i ubiru ne male plate za nedolaske.
Zahtjevaju odlazak Inzka i da njihovi kadrovi vladaju i UStavnim sudom BiH. Šta bi ovi tek onda radili kad ovo rade otvoreno a SDA šuti i bavi se sama sobom.
4. Nema više islamizma u pravosudju. 5. Otišao jedan strani sudija u ustavnom sudu kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
G-dine Izetbegovicu, postajes patetican. Napravio si od SDA kantu za pljuvanje, dozvolio si da te onaj iz kule mlati motkom po glavi, okruzio si se sanerima u odijelima pa ti ispiraju mozak, izgubio si se pa te driblaju ko vezanu vrecu. Il se dozovi il se opozovi.
Da su Bošnjaci barem u trećini složni i da podržavaju svog lidera, neprijatelji Bosne bi bili poraženi puno ranije. Ovako, uz silne opstrukcije, podmetanja, izdaje, ucjene, g. Izetbegovic često nadljudskim naporima drži zemlju na okupu. Zato su svi neprijateljski napori fokusirani na njega, jer znaju da je on posljednja brana podjelama i disoluciji BiH. Umjesto da pomognu svom lideru, Bošnjaci nasjedaju na smutnju koju, u najvećoj mjeri, širi Radončić i njegova novina.
Neko ti je prva četiri saffa SDA i vrhovni komandant Poljinski minderi. Zašto neko sav dunjaluk zna ko je to, taj ili ta "NEKO"!
Torbicom ga Bakire!
Obzirom što je sve Radojica Šćepo od Gusinja kršni rastom likovni umjetnik izrekao na Sudu u Prištini, gdje je otvoreno doveo u pitanje karakter naše borbe, te stao na stranu Karađića i optužio Rahmetli Predsjednika Izetbegovića, dok lider SDA šuti, trpi i nešto čeka, što sigurno sa Šćepom dočekati neće, jer je to nepopravljivi KOSOVAC, kojega treba demokratski eleminisati, te mu koniskovati cjelokupnu imovinu, sve drugo če se kad tad svima nama vratiti kao bumerang.
Tako je kako Izetbegović reče ovo je jedino način da F. Radon jeftino dograbi koji poen, al je toliko glup jer nikad ne gleda ispod sebe jer stoji na tankom ledu. SDA je na čelu s Baketom očitala lekciju Prdonjčiću et ...
Teska borba izmedju Bakira i Fahre. Sve se ljevom samaraju dok se desnom drze jedan drugom za dupe.
Fahro slavi Novu- Godinu u Zenici uplatio ful varijantu netreba ponijeti ni jelo ni piće a i gaće mu netrebaju čeka ga Zika stari jaran
katastrofa ste vi i jedni i drugi i svi zajedno
Majke mi evo ovako kad ih pogledas ko insane, ne znas koji je odvratniji, nekako nisu ni prosjecni, bas izrazito ruzni ljudi.
Bosnjaci nemojte da vam drugi ponovo misle glavom,mislite svojom,pa taj Covic kuka o ugrozenosti hrvata u BiH,pa sto ne kaze ko ih je ugrozio,a to je tudjman i njegov hdz ali hrvati od prvih izbora do danas glasaju samo za hdz i nikoga vise,srbi se vise ne pitaju zasto srba nema u hrvatskoj nijednog ali su se navalili svi na nas ponovo,Bakir mozda nije dobar ali nama bolje misli od dodika i covica,oni nam zele nestanak,zauvijek,jedinstvo i pamet u glavu
@malosutra633 Hvala na savjetu nadam se da ce poslusati
SDA/SIDA.
Oni u SDA nikako da shvate da sa Radojicom Šćepanom od likovnog ljubiteljem, a visinom i stasom opjevanim u rodnome mjestu gdje ga zvaše PULINČIĆ, jer je svugdje zabadao nos i kući sve nosio, a rastom je bio krupan kao pas Pulin nema dogovora i pregovora, nego samo iči do kraja i oduzeeti mu cjelokupnu imovinu, bez ikakve šanse za manevrisanje u Zenicu ga poslati neka crta mrtvu prirodu i poludi, sve duge opcije su za Bošnjake u BiH pogubne.
SDA je najveca stranka u BiH to je fakt i to nemoze niko osporiti, svako nekad napravi par gresaka u koracima al se to da popraviti. Momentalno nemamo neke druge opcije jedino da na celo stranke dode neko mladi sa novim idejama i promijeni kurs SDA.
Izgleda hi poceo opet handriti scepan,mora da priprema usrano rano proljece.....
Eto vam ih narode. Dali ste im glas naguzite se i cekajte svoj red za karanjjjje
Neko eko ima parlament, a neko cara i carevu krunu.... Prigodna