Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se vi ovdje svađate i kritikujete Bakira, oni tamo smišljaju kako ponovo da se popnu na svako brdo oko Sarajeva, a kasnije kao premijeri pričaju kako nikada nisu bili u Sarajevu. Probudite se ljudi!
portali su prezagađeni botovskom bagrom
smišljaš ti kako da se popneš na moj kurats botu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gadovi preko Drine započnu lažima, a završe sa kokardama i puškama! Nećete više! Bakir se lavovski bori sa ovim lažima, spinovima i bolesnim konfliktnim umovima!
Ma ja vjerujem da Bakir nije to rekao ali bolan Bakire.Kad neznaš politički govoriti i nemoj.Kada god ti nekom daješ intervju mi nagrebusimo.idi u materinu pusti nas više.
Nece biti srece u BiH dok god postoji SDA. Pogledajte samo "fine i pismene" face koje vladaju nasom malom dzamahirijom. Fuj. A sve ovo je iscenirano radi izbora. Jer u dogovoru su ovi sa Srbima od 90te. SDA=SDS=HDZ= propast BiH nacije
Šumska , nije ista kao Kosovo.. Više od jednog veka traje maltretiranje Albanaca na Kosovu , i kao finiš vojna intervencija Srbije u kojoj su počinjeni strašni zločini , za šta pojedinci odgovaraju u Hagu. Drugo , najveće svetske sile pa iTurska su priznala Kosovo i to je gotova stvar. , a Vučko ni jednom rečju nije to komentarisao Eredoanu( nije smeo) .. Šuma postoji u okviru Deytonskog sporazuma i ni na koji način svetske sile , koje su je i stvorile ,ne žele drugačije...
srboljubci zdravo zdravo! biće lepo ako si ponovo uobrazite da ste “nebeski narod”, pa ćete ponovce “ostvariti svoje ciljeve” ratom. podsjećamo u Sarajevu je prije rata živilo 36% srba, a poslije rata, sada živi 1%. E to je uspjeh, čestitam, sad ponovo još jedan rat pa će vas biti 1% u cijeloj BiH a Sandjak i Vojvodina se odcijepiti!
Bakire,svaka cast
Klasicno zabacivanje i skretanje teme sa jada i bijede.
sve vas treba u istoj kafani misomorom potrovati.
Kakire ovce za 2018 spremne na sisanje , udri ;-)
a Dodik priprema stoku za klanje. ali svoju jer je ugrožena i na izdisaju
Aferim
Ovi iz SDA izjaviše “...da je odnose sa BiH moguće graditi samo na principima međusobnog uvažavanja, poštivanja i nemiješanja u unutrašnje stvari BiH“ i to nako izjave njihovog predjsednika Baketa kojom se direktno miješa u stvari Srbije!!.Pa ko je ovdje lud!!? Ovo je licemjerstvo: level master
Nedaj se Baki a ni Bosne nase
Istina izgleda najviše boli....
IIIIIIIIIIIIIIIIIII PREDIZBORNA preseravanja na relaciji Dodik-Bakir, odnosno RS-Federacija mogu poceti, sad ce on reci to, a ovaj ce reci to, a Bosnjaci i Srbi se upale ko kutnjaci, pa komentarisu, a tamo drzava propada, ne kontam kako narod jedne drzave moze biti toliko glup? 😂
predizborna su bila i 1990 pa se zavrsi kako se zarsilo, odnosno zastade dje zastade
Bagro kleptomanska
Majku vam lopovsku mladomuslimansku SDAovsku fatajte se vi i vasa debilska djeca pusaka a negurajte gladni prevareni i napaceni narod u rat.