Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA o istini i poštenju haahhahahaaa
O moja komunjaro...vama nema vlasti prije 2022....necete vise moci ni jebat hrvate a ni bosnjake svojim ublehama!
Neka Niksic i SDP zvani "centimetar asfalta manje" pricaju o tome kako trbaju da se ponasaju sudovi...o allahu uzmi me
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Providna Insiunacija,da te je nesposobni babo,sakrio u Turskoj ,dok je tudju djecu godinama slao u smrt,i da SDA stoji iza ratne i poslijeratne pljacke Privrede Federacije. Ko ti vjeruje,gorti je od tebe,ali znam da ima dovoljno SDAovskih uhljeba,amidzica i daidzica,koji ce se iako znaju da lazes,praviti da ti vjeruju.
Kada vidim kaki ljudi idu u dzamije a kakvi u kafane ,hm..... djeco savjetujem vam da posjecujete kafane jer ce te u lose drustvo prije upasti u dzamiji...... Fahro ispusio te Žuti ko smotanu cigaru sad si samo jos jedan mali pijun u rukama SDA,a kada im vise ne budes trebao ides u prdekanu a realno tamo ti je i mjesto.....
Ili im se pridruzi ili bjezi iz Bosne , treceg nema. Zakljucak poslije duzi niz godina napada na vjetrenjace.
Ko o čemu.....
Pa Bakire ako islamska vjerska zajednica stalno traži od vjernika da se glasa za vas takve lopove, KAKVA JE BA TO VJERSKA ZAJEDNICA, i kakvi su tek kapitalci u njoj ??
Politika SDA je pod velikim upitnikom, čak okorjeli nacionalisti se pitaju kojim putem ova stranka ide, koga oni predstavljaju i za kakve se programske ciljeve bore.
klix, al' ofirno postade glasilo Sda...sve njihova saopštenja pišu... narodu mozak polako počinju ispirati, nešto što se napiše, 100 x, postaje psihologijom istina :( ..koristite mass , i internet medije da podsvjesno utiču na narod
Bakire, deder upitaj stranačke kolege šta je sa onim helikopterima koje BiH uplatila Turskoj 1995. Valjda su više nakon 20 godina trebali stići ! Trebaju nam, poplave koje si ti i stranj+ka izazvao ogromnim krađama šum eu maglaju preko IRANBNSKE kompanije kad je iran bio pod sankcijama. pa za požare, kad HDZ opljačka stotine kilometara šume oa zapali PANJEVE na kraju posla.
http://www.balkaniyum.tv/bih/vijesti/50764.shtml
I sada slijedi prepucavanje "čiji" manje kradu 😂😂😂😂😂 klix je pun plaćenickim klosarima 😂😂😂😂😂
Ko ono imenova Čamparu za državnog tužioca nakon dva mjeseca rada u opštinskom sudu dok nije završio ni pripravnički staž ??? A da ima radnog staža koliko mu je trebalo da završi pravni fakultet, ĐE BI MU tek onda BIO KRAJ ¨! Ko li ono predloži Senadu Palavrić za sudiju UStavnog suda BiH koja je vanredno završila pravni fakultet, PA NE ZTNA NI RIJEČI LATINSKOG, a sve neke latinske mudrolije cuitira. Ne kažem. kao izuzetan talent, Seada je od čistačiće prokrčila put do srednje VEĆERENJE daktilografske već u 24 GODINI ŽIVOTA !! Onda vanredno i pravni, al kad je tu krenulo tek !! Istovremeno zaposlena kao javni pravobranilac TUZLE i kao skretar općine. TO je još upsjelo samo kćerci HAsana Čengića , poznatog po uništenju dokaza sad propale avio kompanije http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Cengic-naredjivao-unistavanje-dokaza/9280
Sta bi sa onom sex aferom mladezi sda u sanskom mostu, avaz napisao clanak pa ga ekspresno izbrisao, gdje navode da se mladez zaliva alkoholom, trosu lahke droge, malo seksa drz nedaj, reko ako je istina da trazim pristupnicu, lijepi neki adeti masala????
BAkire jestel vi ono garantovali deviznu štednju čim ste došli na vlast 1990 ?
Bože ko je ono Eseda RAdeljaša amnestiro 3 godine zatvora radi pljačke pa odmah da upravlja fondom od 360 miliona godišnej kojeg je opustošio pa produžio dalje ! SVE U VRIJEME APSOLUTNE VLADAVINE PRAVOSUĐEM OD SDA !!
Sto ih braniti, tuzioci su od krvi i mesa, kvarljiva roba. Nema plate koju im mozes dati a da ih ne mozes podmititi, sta je tu novom u danasnjem haosu.
mirsadabih Šta si navrla sa Fhrom, pa fahro je samo rođen u Gusinju, sve od 91, pa do danas je stvoreno uz aminovanje SDA. Da toga nije bilo Šćepe nebi bilo ni na mapi!
SDA na kraju poručuje da će insistirati na raščišćavanju afere „Reket“ - Naravno! Samo nešto kontam, zar se nebi trebalo krenuti od PROMDEJ banke i pranja novca za SDA ljude, pa onda sve redom; sa privatizacijama i ostalim svakolikim kriminalom po tutorstvom HDZ-a I SDA od 1995 - 2015-te!