Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro majka mu stara, gdje su rezultati u ekonomiji, nauci, sportu... NATALITETU? Vaš izborni rezultat običnom čovjeku nije povećao platu, pri tome ne računam onih 17,67 KM. Džaba handrite narod 30 godina, naroda sve manje. Samo napreduju asimi, fikreti, solaci, efendići...
@YosemiteNijeSam ma i to su slagali, vidjelo se sad zadnje izbore koliko ste popularni
Jadnici kriju komentare na FB na ovu glupost. Ostavili samo dva debila koji ih hvale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tačno sam očekivao ovo, bez samokritike i refleksije da će SDA svim snagama pokušat da pokažu i predstave sebe nakon svi afera i kriminala kao: najveći, najbolji, bezgrešni i da njihovoj politici koja nas je dovela na rub egzistencije ne treba revizija..baš ste balvani i vi i oni koji vam vjeruju.
Ovo je sramota! Hvaliti se brojem, a negirati odgovornost za stanje. Uostalom, kako se vidi, samo NIP ima tendenciju rasta.
Hajmo malo o RESPIRATORIMA, Fadilu, Asimu, Sebiji, Osmici, PROPALOJ tužbi protiv Srbije, o EKONOMIJI, o masovnom odlasku MLADIH i , o 20 godišnjoj gradnji AUTOPUTA, o TRI pokušaja početka gradnje HE VRANDUK, NEPOTIZMU, PRAVOSUĐU, MIGRANTIMA..............ma ima toga za CIJELI ROMAN !!!
SDA ZAUVIJEK NAJBOLJA
SDA ZAUVIJEK NAJBOLJA💚💚💚
Kome služe ovi dijagrami? Čitava država je potčinjena interesu stranaka a to nije interes običnog naroda kako se hoće predstaviti. Bitno je da stranka kotira a kako kotira narod, kako živi i od čega to nije bitno.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Angela
Netrebaju nama vase lazne statistike vidi se sve po ekonomiji nema nikakva naprtka tuga i sirotinja narod bjjezi migranti itd nula bodova
ha ha
Sto bi rekao Fadil iz 3F..nismo mi izgubili samo su drugi pobijedili😁😁😁
Samo cu reci: Brankovic, Bicakcic, Hadzipasic, Novalic... toliko o SDA
SDA KAO SDA. BAVITESE DRUGOM. TEMOM.
SDP krivulja kao Bjelasnica, stranka podlozna najvecim varijacijama odn. bolje receno padu nakon sto nije opravdala ocekivanja kad je dosla na vlast.Jednom se dobije sansa i kad je nije iskoristila pitanje je hoce li je ikada vise dobiti.
@fanaticos1 Ko ce glasati za komunjare tj. izdajnike?!!!
E pa vise nece biti.. pa pa..
Šta je sa Dilfašom gdje danas frizira..?