Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolone novih mladih uhljeba, potomci ratnih profitera i poratnih sjecikesa koji su uništili ovu zemlju više od svih tornada, zemljotresa, uragana i agresija. Idu na mezar jednom neodlučnom mahalskom demagogu koji je na kostima tuđe djece dobio legitimitet BiH kao države, dok je svoju zbrinuo što u ratu što u miru. I ne samo njih. Ljigavo.
Svog je sina krio u trezoru a tudju djecu slao na ratista da ginu kako bi njegova djeca mogla imati milione. Pleme vam fasisticko...
Jesu li ratni profiteri Naser, Tigar, Pelam, Vikić, i mnogi dokazani lokalni komandanti koji su prije rata bili obični radnici a poslije rata milioneri? Možemo li njih nazivati uhljebima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Covjek na ciju se zaostavstinu sistemski pisa vlastiti sin..pljuccc
što im se tlo pod nogama izmiče pa hoće na račun rahmetlije koji je sebe nazivao muslimanom , a umalo da nas iskorjene zahvaljujući istom!!
što im se tlo pod nogama izmiče pa hoće na račun rahmetlije koji je sebe nazivao muslimanom , a umalo da nas iskorjene zahvaljujući istom!!
Volio je sve, zato je počistio Visoko, Bugojno, Travnik, Konjic pd srba i Hrvata, da dalje ne nabrajamo, prvenstveno uz MUP BiH, ondašnje najveće zločince i nazovi armiju BiH Vatre u paklu gore posebno za Aliju i sina mu Bakira
Ima jedna divna pjesma Ede Majke...a refren pogotovo ponoviti više puta...
A Titoizma u malom, ha ha ha....
Sve narode u srcu, ma dajte, molim vas. GDje je njegova tzv abih došla, nestade i Hrvata i Srba.
pa nije ih bas nestalo. samo su se preasporedili po svojim torovima i dopustaju da ih ovi majmuni koji vode samo svoje bitke vode u sve vecu dubiozu i propast. ali ne propast kao narode nego propast kao ljude
Gnusno je ovo pljuvanje na rahmetli Aliju sram vas bilo , kad je Alija umro meni je bilo tesko ko da mi je otac umro
mora onda da ti je nešto valjano valjao , meni sretniji dan nije osvanuo i još i za Baketa to da dočekam i dosta za ovog života !!
Pomokrim mu se na grob
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stidite se guzice kad obraza nemate. I ovakvi sebe nazivaju muslimanima?? IZRODI! Zna se ciji se rodjendan samo smije slaviti po Islamu.
mila sura i zestoka...da ustane bio bi clan neke ljeve stranke 1/1
"Državnik koji je imao BiH i sve narode u srcu"............................DALJE NE ČITATI. Državnik koji je bio u zatvoru dok se na ovim prostorima sretno živilo.
Nuto Salka bradice što se udebljo u glavi.
--- Alije Izetbegović: Državnik koji je imao BiH i sve narode u srcu rođen prije 93 godine I kakva je to ba okrugla obljetnica ????? Aaaaah 93 DJELJIVO SA TRI BEZ OSTALIH I OSTATKA ! HAhahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahah
SDA JE KAO KOROV, TESKO JE TO ISKORJENITI BEZ MOTIKE!!
Bakir i njegova SDA gledaju samo sebe za drzavu i narod u toj istoj drzavi ga nije ni briga.