Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete otcjepljenje hahahahahahahaba
2018...posao je vec ugovoren tj zavrsen...gud baj
Trampe..cim srbi Tomu grobara zatvore za pozivanje na rat, doduse moze krenuti na kosovo u rat cim mu Hasim odobri vizu:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Ko o cemu, kurva o postenju, sda o postivanju suda...
STO GLASAS ONDA ZA SDA....
@hasanhuseinov Nikad u zivotu.
"u interesu svih naroda i građana ove zemlje" je i da kvislinško-kriminalna sda zauvijek nestane u najsramnijem historijskom ponoru.
Sta je bakire, znoju na kurchevoj dlaci.sledeci na crnoj listi ste ti i tvoja kriminalna organizacija ako bog da.
Jadni su kmetovi koji imaju tebe za glavnog feudalca.
nema buducnosti bih sa sda, to i budala vidi.
Ma nemate vi pravo ništa reći, sve dok vas narod svrštava u isti koš sa srbima!!
popisam i na partiju dodika i izetbegovica !
'Sda poziva da zajedno nastave krasti za dobrobit vladajućih vlastela'
U Deytonskom sporazumu sve pise :) netreba komentar smirite se =D
Al je ipak Bakir porucio cetnickom vojvodi Nikolicu da je dobro dosao u BiH i nakon pruzene podrske Dodikovom referndumu ...
pa sto mu ti ne uvedes sankcije kad vec ugrozava suverenitet bla bla, nego cekas da drugi nesto uradi pa $eres za tim pultom...
Divi ganje izgmizo iz trezora. Petokolonash
Bakiru Izetbegoviću, ponovo otvoreno: POVUCI SVOJU IZJAVU O DOBRODOŠLICI NIKOLIĆU ILI GA VODI SVOJOJ KUĆI ! https://bedrudingusic.wordpress.com/2017/01/15/bakiru-izetbegovicu-ponovo-otvoreno-povuci-svoju-izjavu-o-dobrodoslici-nikolicu-ili-ga-vodi-svojoj-kuci/
bakire opet lazes svoj narod prodajes maglu. dodik podriva dejton 5 godina vec i sto ga tad nisu kaznili vec sad kad broje zadnje sate ta administracija. nazalost za dva-tri dana ce to sve tramp ponistiti kao i one sankcije rusiji. ne obmanjuj narod da je ovo nesto znacajno, ne drzi vodu.
jos samo da mu i MZ Laktasi uskrate ulazak......
BiH nema Ustav. RS imaju Ustav i suverena je na svom teritoriju. NBH-azija ima Ustav ali nije suverena na cijelom teritoriju.
@mirabel BiH nije država, jer nema Ustav. Ona je davno podijeljena na dvije tvorevine RS i NBH. Demantuj me i navedi kada je donešen Ustav BiH.