Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je rupa bez dna. Kroz nju su prosle milijarde maraka ovog naroda i zavrsile na racunima SDA dzematlija iz prvog safa.
@Rabija SDA MUNAFIČKA, IZDAJNIČKA I LOPOVSKA BANDA VIŠE BOŠNJAKA PROTJERALA IZ BiH NEGO NJIHOVI STARI HAVERI IZ ZLOČINAČKIH I AGRESORSKIH SDS-a I HDZ-a!
@Rabija Bravo sjedi 5!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA dijeli kritike 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kroz tu rupu u zimskom periodu kad je veliki snijeg bacao se u miljacku
koje gluposti ! je.es rupu! sta je sa opljackanim I upropastenim firmama I kako su se politicari obogatili /vecina iz sdas/ od placa ploiticara!
Nije SDA nikakvo cvijece, daleko od toga, ali sto je ova Nasa stranka nesposobna i tom nesposobnoscu zeli biti vlast, to je vec ozbiljna prica. Postavlja se pitanje sta kazu koalicioni partneri iz sestorke na ovoliku kolicinu gluposti kadrova iz Nase stranke, od dodjele 250.000KM svome NVO-u, kad Forto sam sebi tendere namjesta ili kad ovaj Mandic po FB objavi odleti da pobrise nepostojeci grafit na Vracama ili zacepi odvod za oborinske vode.
"Skandal..." Gaf jeste, ali ne treba pretjerivati. Sjetite se samo vaseg mladog lava Skake, koji je Kljujica imenovao za hrvatskog predsjednika i dejlarativno se borio protiv antifasizma.
Kakvi su moroni ovi zeleni, stvarno ne moze covjek da vejruje. Pola drzave se raspada i sve to pod cizmom tiranije od strane zelenih u posljednjih 20 godina! Dobro je pitao Mandic gdje procurise pare za EYOF i jos milijarde koje au procurile. Nece biti rata tako im rece vrli prCjednik!
Sramota koji populizam jednog ministra
Iskreno, sve ovo mi se gadi. Bilo kome obrazovanom i edukovanom je ovo fuj, pa tako i ova prizemna, poluškolska objava kao i objavljivanje na klix-u. Dobar put da Vas prestanem pratiti i čitati. Dobar put da svi pametni još bolje pretraže jobs Germany ili jobs Europe.
hahahaha, cuj rupa u zidu kulturno-historijsko nasljedje. Ako je i od SDA ipak je previse!
ebala vas rupa.. šta vam je.. jel nam rupa najveći problem u gradu?
Pa preslo mu od nastavnika fizickog dine sline koji sve zna,samo ne zna igrati kosarku i zadrzati zenu,hihihi.Glupsoni se skupili na gomilu.
28.godina na vlasti ista stranka, ee moje ovce!
Vi finansirate ovakve da ovo rade da biste mogli omalozavat rad ostalih i gurati sebe kao jedini pravi izbor, ali vrijeme dolazi kada ljudi imaju pristup sve vecem broju informacija, te vase vrijeme polahko ali sigurno se blizi kraju
E nek se SDA našla nešto da komentariše!!! Pa kako vas nije stid, imate li obraza?
Ovo postaje smijesno, rupa vise ili manje, koga briga ?! Ali nas interesuje sta je bilo sa milijardama koje su nestale u BiH u proteklim desetljecima , neka nam SDA malo prica o tome !
SimpleRed is SimpleStupid as always.Pocnite sa 200000 KM za Vukasovicevu zenu,parama koje je konakovic pokrao od KKBOSNA I KKROYAL sa Mahmutovicem,para koje je konakovic ukrao od ZOIa,Fortinog pausala