Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vas dvojica ste sve svoje zive uhljebili, a ovaj Haris Zahiragic nema dana radnog staza u privatnom sektoru i on se kao nasao da o necemu prica, a ovaj uhljeb iz Ilijasa sto izbore krade o njemu ne treba nista vise govorit.
Haris Zahiragić navjeća nada Bošnjaćke Bosne i Hercegovine. Da ga Allah ućvrsti na tom putu.
Zahiragic i Devic o nepotizmu HAHAHHAHAHHAHAHBABAHHA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jel vi razumijete kakav je ovaj zahiragic bio klosar? znaci uzimao djeci pare maltretirao... vidio na moje oci, klosar mrtvi i to onaj koji mora imati po 5 jarana sa sobom da se hurci
i sada je klosar ispravka
Noooroooood znoooooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vi nemate pravo uopste da govorite o tome.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Šta sad ćemo slušati vašu raspravu, ko je veći lopov. De ba ne vrijeđajte nam inteligenciju. Odgovarajte na pitanja koja vam se pistavljaju jer ste na vlasti bez obzira ko vam ih postavlja. Preuzmite odgovornost i odgovarajte građanima za postupke i ne zamajavajte nas mahalskim prepucavanje. Po ovom ispade vi možete biti nesposobni i korumpirani zato što prethodnici nisi bili čisti. Ne glasa narod da se poredite s losim nego da radite kako treba.
Dinokio od Sarajeva pravi veliku skenderiju, a svi znamo šta je od nje napravio. To isto rade njegovi koalicijski partneri sa posebnim naglaskom na stranku sa adresom osnivanja u vojnom štabu u beogradskom Topčideru. S druge strane SDA je ovo za šta proziva NIPovca uradila još 1990 i svo vrijeme održava takvo stanje, a on je ipak žak iz njihove škole, kako su ga naučili tako se i ponaša!
Krivo im sto sad ovi drugi kradu, a oni ne mogu
OVO JE NAJGORA VLADA! Sjetite se Maria i njegovog rada. Gdje je Forto? Uposljavate i trpate gdje god stignete. Ovo je uzas. Nisu mi ova dvojica kompetentna, ali sta radi NIP i NS je zaista grozno.
E cuj ovih budaletina iz sda oni nesto pricaju o nipotizmo sta su oni radili zadnjih 25 godina unistili drzavu
Je li ovo SDA o postenom zaposljavanju prica???
Taman da dođe Al Capone na čelo KS vi nemate moralnog prava ništa da kažete!
jesu li i ovi moralne vertikale ahahahahhahhahaahh...esdeooooo ahahahaha
Ne znam kako imate obraza hodati nasim ulicama i gledati ljude kako se pate. Vjerovatno uzivate u tome.
Ne mogu da vjerujem sta citam.. Ovi pricaju o nepotizmu zato sto je 13 medicinara preslo u drugu ustanovu bez konkursa
Rđavi je pao ku..u za uši kad ovom Jetiju dopušta da išta govori
Pa oni su 2x rusili vladu samo zbog zaposljavanja podobnih zasto se bas samo mijenja vlada ks dok ostali kantoni raspoloazu sa onim sto imaju pa jednostavno je u sarajevu je kajmak
RAVAQU O POŠTENJU??? JHOOOOJJJJJ