Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to vase maslo,,,
@Diplomatic300 "Ovako je i uoci samog rata Pedja Kojovic uvjeravao gradjane da se JNA ne ukopava oko Sarajeva, sto je zabiljezila Slobodna Bosna" pa sam je Alija govorio da rata neće biti 😂😂😂. Šta je Peđa trebao reći?
@Admiral Sve je bilo dobro, dok su samo SDA,ovci uzimali lovu za zrtve koje je njihov vodja napravio. Ali sad, kad je dosla nova vlastr, hoce i oni da imaju svoje zrtve. Alija zrtvovao ljude za vise ciljeve, uz blagoslov Mustafe Cerica, milione i milijarde dao za lobiranje, a vi se glodjete zbog par hiljada maraka.
proklet da je svako ko profitira na smrti krvnicki ubijenih nevinih civila...bilo materijalno bilo to u dobijanju politickih poena...i usput gdje nesta dokazanih 2.2 milijarde dolara upucene za povratnike samo u srebrenicu...vikendice i vile nicu kao gljive nakon kise...prave ih predratni kokuzi...
Vid i fašista što se upališe
Svaka komemoracija trebala bi biti dostojanstvena,tu se ne rješavaju problemi nego poštuju žrtve!Svatko ima pravo odati počast a trzavice ostavite za po kući,sramite se žrtava,tišina je za mjesto pijateta!
Koji je ovo papanluk i primitivizam na racun mrtvih da grade političke karijere pa imajul više i malo obraza il osnovnu školu il kulturu fuj koja stoka
Nema gore bagre od Srpskog ološa , zakuhavaju SRBI i sa strane posmatraju i smiju se. p.s. Srbadija je najgora vrsta ljudi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUJ
Ja nemogu razumjeti da se neko moze nazvati Srbinom a pra djed mu se rodio u Bosni moze pravoslavac katolik i sli ali Srbin ne moze , to vam je ko Focak da kaze da je rodzeni Sarajlija
Takodjer, sramotno je to sto ste nas gurnuli na dno, sto nas pljackate godinama i lazete u oci. Vi nemate pravo nikoga kritikovati!!!
Strašno. Sve ste ispolitizirali, pa i polaganje cvijeća. Ova konta njena Vlada KS iz Naše stranke, pa može određivati ko će polagati cvijeće, a ko neće..
Mi smo trebali za vrijeme rata praviti bh vojsku a ne tri nacionalne vojske, danas bi imali normalnu drzavu, ovako nemamo nista.
Kakve veze SDA ima sa zrtvama. Idioti odjebite ne pita vas niko nista.
jedino je SDA majstor ovakvih "specijalistickih" vjestina podmetanja slucajea drugima, a koliko vidim unaprijed su ispisali clanke i osude za rezirane povode. Djaba, doso bosnjo sa brda u grad, a mi levati na njihove fore.
jedino je SDA majstor ovakvih "specijalistickih" vjestina podmetanja slucajea drugima, a koliko vidim unaprijed su ispisali clanke i osude za rezirane povode. Djaba, doso bosnjo sa brda u grad, a mi levati na njihove fore.
Ovdje ja najbitnije da se osnuje društvo za .......registruje i sjedne na državne jaslice I eto love za vođe briga njih za mrtve.....Treba sva udruženja skinuti sa buđeta sve če se samo pogasiti.Tako ja i sa udruženjem boraca Ima ih 1600 ....još malo pa ko boraca.Za vrijeme Tite bilo jedno udruženje i kapak.
Ako ova vlada ostane necemo smjet reci zasta smo se borili 4 godine SRAMOTA VLADE K.S.
Jaooo. Kao nemate pojma o čemu se radi. SDA je od Alijine stranke dobrih Bošnjaka postala leglo lopova, uhljupa i kretena koji su 20 godina pljačkali narod i progonili ga kao i četnici. Jedina razlika je u imenu i prezimenu, jesu li pljačkali-jesu, jesu li otimali- jesu,Jel ubijaju -ubijaju( Memić je žrtva SDA tajkuna). Fuj fuj fuj. Rahmetli Alija da vas vidi javno bi se odrekao ovih govana.
Komunjare rak rana Bosnjaka i otpadnici od islama.