Komentari (454)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDIS LI BAKE “VUČE” DA SI SAM DA SI OKRUZEN HIJENAMA... prodali bi i tebe za kilu oraha da mogu!!! TREBA SE PITATI STA BI BILA SDA STRANKA DA NIJE OVIH LIHVARA, KAKVA BI BILA BiH DA SI BAKE “VUCE” OKRUZEN POSTENIM LJUDIMA...
Pa Bake ili Seka i vuku konce, ti si stvarno naivan ako misliš da je bake dobar a oko njega niko ne valja. Sve je to isti kalup.
Uskoro stizu snimci i SBBa o namjestanjima u zaposljavanju u Javnim Preduzecima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne znam da li da placem ili da se crvenim od stida u njihovo ime ili da placem od nekog jadnog osjecaja. Sabahudin Delalic zlatni odbojkas,bez noge,hiljade emocija me preplave kada ga vidim i onda ovo.Dno,moralni potop,vjera,savjest,patriotizam,sve je ubijemo.E moj Traca,moj Delalicu,danas si umro za mene,zauvijek!
Dabogda se osušio k'o bakalar svako onaj ko vama glas dadne...
NEDO BOG NIKOME !!!!
Demokratija je sistem koji onemogućava da narod dobije bolju vlast nego što zaslužuje.
Ovo je pokušaj destabilizacije države. Udar na SDA je udar na državu. I Bakira. I Sebiju i SKUC. Ove sto su snimali treba pohapsiti i osuditi za podrivanje države i vjere naroda u SDA.
Ovi umislili da su bozanstva Boze oprosti! Znaci, cim ih raskrinkas, to je destabilizacija! Fuj!
Ja komentara i go.vana, ovo je ko u nadrealistima!
FUUUUJJJ..
De nosite se u pm, koga vi pravite budalama. Tužilaštvo, Sipa, Osa mora reagovati.
Bravo poplavo nemirala iznesi sve na vidjelo. A odlasci iz BiH su radi sebe.
"Eventualne nezakonitosti"? Da li ste ozbiljni ljudi?
Ja se prosto divim elokventnosti naših političara. Da nema ovih rijeci, na hajr, more-moze, kaki - kakvi u prevodu, zavrsit cemo, bolan, ne sikiraj se, on je moj zavrsit cemo, ne bismo znali šta je pismenost i kako se razgovara intelektualno. A da nema ovih rijeci oni ne bi imali šta reci. A ti dragi moj sportisto, pao si postenom covjeku u ocima s ovim snimkom. Pa da i ja kazem jednu intelektualnu, AFERIM VAM!
Bagra sa dna kace, FUJ!!!
Sreca pa ovaj ridjokosi fakin s mindera nema muskog nasljednika.
Nadam se da je Efendic dobro izvagao kada se odlucio da ovo javno objavi, i ranije je on osudjivao neke anomalije unutar SDA, mislim da je ovo korak bez povratka. Mozda ovo mogu zalijeciti unutar stranke, ali, ako Efendic nakon ovoga ostane u SDA, izgubice podrsku naroda/glasaca, sto bi mozda vrhuski SDA najboje i odgovaralo....
sta se trebao zalit? kome?