Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi bi ignorisali Dodika i napravili od FBIH mjesto gde je najniza plata 1500 km a prosjecna 2500 km DODIKA ne bi niko ni primjetio. Posto ste nesposobni za to , vi ste se okrenuli nacinalizmu gdje stavljate stranacke lopove iznad zakona..i ko ce da vas podrzi ? Lagali ste dovoljno i vasi lazi su kratki nogu. Uzbori 2022 padate i vi i svi uhljebi kohe ste kupili stranackim zaposljavanjem.
@Despot75 u BiH svaki narod misli da je on u pravu a drugi u krivu, a davno je to Rambo Amadeus reko kad narod ima love nacionalizam ga ne interesuje
80 % srba podržava Dodika i njegovu politiku u kojoj je negiranje genocida na prvom mjestu. Kome nije onda nešto jasno??
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vecina Turaka podrzava Erdogana koji negira genocid iz 1915, ali Bakir i dalje drzi cvrsto do njega.
@Nezaposleni kakve veze imaju Turci sa ovim? Ako cemo ici tom linijom, sta sa Rusima recimo. Znas li da su Rusi pobili vise Jevreja od Hitlera? Mislim sta si this reci, pa se zbog nedostatka intelekta prosuo?
zuti je trebao mudro sutati, a ovako je zabio autogol (spustio se na nivo do.djikana)
Takomako,nisi naveo koga bi ti dobro na mjesto ,umjesto Dodika,pa da narod zna kakva si ti osoba.
Pa dragi Bake i tata ti je bio takav a obzirom da iver ne pada daleko od klade nije se za bolje ni od tebe nadati.Istini za volju treba vas sve skloniti i zabraniti vam da se bavite politikom dok ste živi pa bi u ovoj zemlji možda bilo šanse da se krene nabolje.
Despot75@ Respekt !
vi ste najveci sirioci mrznje, svojim stavovima i izjavama sviju provocirate a kad vam se odgovori iskoristavate za dobijanje glasova od svojih polupismenih ili uhljebljenih glasaca. Smeta vam kad drugi velicaju svoje zlocince a i sami vi velicate i branite svoje zlocince i tako godinama a levati se loze i glasaju za vas. Najvise afera i kradja vezuje se za vasu stranku i nekim jeftinim kuhanjem srecete paznju sve uz pomoc javnih medija koje ste prisvojili.
To je pohpuna istina syo SDA ksze,a nimalo nisam ljubitelj samih njih
Bakir Izetbegovic i SDA najveci izdajnici Bosne i nicim izazvani uvijek igraju za Veliku Srbiju. Ima li iko u Bosanaca i Bosnjaka ovoj Alijinoj ogranicenoj budali da kaze da odstupi i nestane iz politike jer on ne misli stati dok Bosnu ne unisti
@ae.mimar ...jer Izetbegovic svaki put kad se nesto moze uraditi, uvijek reaguje destruktivno, prosrpski i za Srbe, od tuzbe, pa NATO-a.... nicim izazvan uvijek centrira na volej velikosrpskim politicarima. Ograniceni debil, okruzen klosarima, dilerima i kockarima, (a prica jos i o vjeri) otjerao je sve, a i proganja gdje god moze pametne, skolovan, karakterne i ponosne gradjane Bosne
Eno SNSD izjavio da nisu svi Muslimani uz Bakira,ali su suodgovorni za mrznju koju siri..imal vakcina,sta sa migrantima,sta sa ljudima koji ostaju bez posla e vidis tu ste i Dodik i Izmet.suodgovorni.
Pravoslavci širom Balkana dokle god su slušali srbijance loše su prošli. Istjeraše ih iz Hrvatske, pa sa Kosova, još ih nekako ima u Bosni ali slušajući srbijance neće proći dugo a moraće i iz Bosne jer je ne vole. Šta da se radi, nije do nas, do njih je.
Sto se Bakir po medijima prepucava sa Dodikom. Neka mu kaze to u 4 oka. Kad su firmirali vlast jedan drugog su podrzavali . Sve druge srbe i bosnjake su obezvrijedili. Ako je neko los onda mi ne treba nikad. Ali to su dnevno politicke malverzacije I skretanje paznje sa pravih problema. Vakcine . Migranti. Losa ekonomska situacija. Pad nataliteta. Korupcija .BiH na samom dnu. Bijeda I jad.
Klasični fundamentalistički luđak, koji je svoj narod doveo do ruba propasti.
Sta ces ti vise kad je njima predsjednik javno pozivao na ubijanje 100 muslimana za jednog SRbina i to u prlamentu. Znaci dokazani fasista.
@bolimepatka zavrnes pipu.Odvojis svoje selo/grad od onih koji te koce i miran si.Recimo Tuzla/TK kada bi se odvojila od Sarajevskih lopijanera i usput prebacila sjedišta firmi, sve bi se promijenilo u roku od samo 6 mjeseci!! Zaboravio bi ti Dodika i Baketa, jer bi već mijenjao svoju adresu prebivališta ;)
Šta lelemudaš, pa migranti su na srpskoj zemlji u velikom entitetu. Pujdaš jadne Bošnje na mržnju i grdiš lopužu Dodika za ono što ti više kenjaš.
Trebaju li se Bošnjaci koji glasaju za vas mafijaše išta da se zamišljaju?