Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi nesto kontam, efikasnija ova drzava bez vlasti.....
Po.bit bagru, mame im nabijem se.ljacke..
bagra treba u zatvor.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Care, eto vidim da si ti očito glasač SDP-a (barem je kod tebe primitivna i kriptofašistička retorika SDP-ovih tvrdolinijaša), pa jedno pitanje za tebe: SDP je pobijedio na izborima, pa gdje je ta Država za čovjeka? Eto, VM na stranu, ali SDP ima vlast u Federaciji i nekoliko kantona, pa jesu li se i za milimetar pomakli u pozitivnom pravcu?
najbolji portal na ovim prostorima, naravno, komentari bez loganja itd... http://www.advance.hr/
@ccc Šuppak jedan komunjarski a šta je sa SDP-om !? zašto ne kritikuješ njih jer su ušli u koaliciju sa tom tako mrskom SDA po kojoj pljuješ !?
nisi u pravu jarane jer su srbi najbolji narod!!!
@ccc NAROD je taj koji je birao te nacionaliste, NAROD je taj koji trpi jebavanje od strane istih i dozvoljavam im da se vedre i oblače na račun drzave bez ikakvih upozorenja ili prijetnji, NAROD JE TAJ KOJI (NE)ZNA, NAROD JE OVO ZASLUZIO APSOLUTNO!
...ma neka ba, gdje zurite, sad ce Nova Godina....polahko....
ovdje nam samo oružje može pomoći srbima dati milo za drago a hrvate poput ovog kretena lašva treba javno streljati. sa ostalima državu stvoriti. a ti lašva de mi majketi tvoju adresu dolazim za 30 minuta do tebe da te malo urazumim USTAŠO.
Karadjordjevo, Karadjordjevo, Kara.... Kao da je 1992. i 3., dva naroda protiv trećeg uz asistenciju jednog dijela PIC-a i gosp. Inzka. Izlaz: smrt entitteima, nacionalizmu i nacionalistima .... Druge nam nema.
Odlazite svi ko Boga vas molim,vi se neznate hljeba najesti a hoćete da vodite ovu najljepšu državu na svijetu.
Op sa opsasa...
treba nam lupiti i ekonomske i političke sankcije. Zabraniti izlazak djece političara na školovanje van BiH pa bi ubrzo došlo do promjena na ovaj ili onaj način.
Hvala tzv Hrvatu Jadranku prliću u Agu što truhne sada što je meni kao Bošnjaku omogućio svojim potpisom u Dejtonu da glasam za Željka Komšića i Hrvatima izaberem člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Hvala i Tuđmanu isto tako. Ko je kriv - ja kao Bošnjak što glasam za Komšića ili Tuđman i Prlić koji su to omogućili svojim potpisom u Dejtonu? Kada je Krešimir Zubak u Dejtonu to odbio da potpiše i rekao da je Dejton izdaja i prevara on je u zapadnoj Hercegovini proglašen tzv Alijinim Hrvatom i izdajnikom a ona gore spomenuta dvojica su proglašena nacionalnim herojima. Eh sad uživajte u herojstvu, od 2006 pa do daljnjeg sjedit će Željko Komšić u Predsjedništvu koji nije nimalo manji Hrvat od ampaka i Dragana Čovića ali je oženjen Bošnjakinjom što mu mi ne zamjeramo uopšte :) Nego popijte nešto za smirenje mržnja vas izjede svaki dan, imate li šta pametnije raditi osim olajavati Komšića. Za dobrim konjem prašina se diže, a kerovi laju dok karavani prolaze :)
@ortodox @bosnjak Pa barem promjeni mail jado