Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj te i nas na budjet fadile
penzioneri crknite svi...27 godina vas SDA krade i kazu oni danas samo SDA moze racunat na nase glasove :DDDDD
Penzionerima podići penzije toliko da minimalna iznosi 540 KM, taman koliko košta kišobran prve dame BiH.
penzioni fond je nedodirljiv, zbog toga bi trebale države da padaju .
Fadileeeee gdje su pare nestale, hocemo penzije od 540 KM!!
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
Bakire junacino iz trezora, gdje je tu ljevica koja nije podrzala zakon, SDP , DF i drugi. Udruzio si se sa bratom Covicem da kanalis SBB. Tvoje lazi su postale predmet sprdnje, niko te vise ne shvata ozbiljno.
Predlazem da se hitnom procedurom kupi novi kisobram prvoj dami u Bosnjaka. Zar nije sramota da naša Seka nosi kisobran od samo 500KM dok penzioneri imaju penziju 300KM . Ko su penzineri, treba kupiti novi kisobran za nasu Sekicu, bar od 800KM
da joj ne kisne glOva.. :(
Gospodo iz SDA znali ste ko vam je partner u koaliciji i sve što ste zakuhali sa njima kusajte.
Bakir i SDA hitnom procedurom su ovu drzavu zajedno sa penzionerima doveli do prosjackog stapa. Zato po HITNOM postupku treba Bakira i SDA poslati u zaborav, al HITNO.
Klasicno obmanjivanje javnosti, kao i u Vijećnici..bagra je to
Ovdje je očigledno da SDA pomocu satro "predstavnika penzionera" kojeg su uredno potkupili pokusava da spinuje. Budimo realni..svi ste u SDA na budzetskim jaslama, lako je vama pametovati
SDP nije podrzao zakon zato sto kriminalci iz SDA ne dozvoljavaju da se amandmanima zakon poboljsa.
Lažete govna fašistička i kriminalna. Mjesto vam je sve do jednog u zatvoru. Novi Zakon o PIO je na štetu svih poštenih penzionera, koji bi novim zakonom imali manje penzije. Gospodo rasprodajte skupocjeni vozni park i smanjite svoje troškove, a ne udarajte po onima koji su svoje penzije časno i pošteno zaradili i ne prebacujte odgovornost za ne rad, kriminal i pljačku koju činite 27 godina na druge.
sda boluje od Fahromanije
Nije samo SBB glaosao protiv ovog zakona , sta je sa SDP-om, ljevicom opcenito. Samo je SDA sa svojim drugom Covicem podrzali ovaj zakon,zakon koji je pun rupa.
SDA sjebao drzavu i cijeli sistem i sad pokusavaju naci krivca za njihove neuspjehe :/ ne radi se to tako gamad je korumpirana