Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skretanje pažnje sa sda izborne katastrofe, ne nasjedati na ovakve objave!
mislis katastrofe sdp-a i nase stranke?
SDA kriminalci kobajagi brane Bosnu. Da imamo istinski patriotske stranke koje žele dobro svakom stanovniku BiH otvoreno bi radili na novom građanskom ustavu za BiH koji ne bi diskriminirao stotine hiljada ljudi jer bi svaki stanovnik imao ista prava. Ukinuli bi entitete i kantone koji troše stotine hiljada € godišnje a taj novac usmjerili u privredu, obrazovanje i sport npr.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ne plasite i ne lazite narod!!! Ovom metodom.se bavite vec 30 g. Tako sto svoje glasace plasite cjepanjem BH. A oni iz straha da to ne bude glasaju za vas. Ovce!!
SDA je mnogo puta jasno naglasila da nikada, ni pod bilo kojim okolnostima, neće dozvoliti formiranje takozvanog trećeg entiteta, niti će pristati na izmjene Izbornog zakona koje bi vodile u dodatne etničke podjele i tu ne postoje nikakve dileme.
@gooUser19091985, Al stvarno provaljena prica majke mi, cim su u krizi pozivaju se na nacionalizam, isti primjer kada je zbog respiratora novalic zavrsio u Tuzilastvu, odmah na hrvate, njihov sud njihovo tuzilastvo ovo ono....Evo i sada, i nikad se opametit i umjesto da rade da svoju stranku normalizuju oni po istom opet....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A šta to vi nećete dozvoliti... Otiđi na područje gdje žive Hrvati i samo će ti se sve kazati.. Treći entitet postoji već odavno, i može ga slomiti samo neka vojna sila, u što sumnjam da ste sposobni
ko da ko pita SDA
Bošnjaci rade za zapadnohercegovačke tajkune koji su se obogatili pljačkajući humanitarnu pomoć u toku rata. Ne rade zato sto ih ovi vole nego sto nemaju radne snage. Nemoj da izazovu bojkot njihove robe u bosnjackim sredinama nece imati kome prodavati, pa ce morati svercati opet duhan.
Pa Bakir je izgubio Centar,vazniji od pola BiH,sad me ne cudi da bilo sta uradi za pare dok jos ima mogucnost.SDA je najvece zlo po bosnjake od rata naovamo...
Iz ovoga "nećemo dozvoliti stvaranje trećeg etniteta", je vidljivo da: SDA uzurpira sva prava, da SDA nameće svoju politiku, da se SDA proglašava nelegalnim gospodarem Bosne, a dosad su pokazali da njihova politika ima uspjeha jedino u svađi sa Hrvatima, mini šengen, država puna izbjeglica, prodavanje viza i Bosna koja je postala poslovnica Pakistana, Turske, Arabije itd. Udaljiti se od EU. Hrvati i Srbi ne zele takvu drzavu.
Evo ih opet po istom tragu palamude
Lazete bagro SDA-ovska. Rado bi vi da se napravi treci jer vam odgovaraju torovi i nacionalne podjele da mozete i dalje vladati ali sipak ipak ima izgleda u ovom narodu malo stida i obzira kao i pameti pa su skontali da je vrijeme da idete u politicku istoriju
Pa hrvati valjda i netraže treći entitet jer bi to značilo promjenu dejtona a to se nemože mjenjati bez sporazuma sve tri strane u sukobu. Nije to volja samo od SDA. Srbima je isto draže da imaju samo dva entiteta da se ne relativira njihova republika srpska. Jer oni su dobili autonomnu samostalnost. Nemeš tu ništa više. Osim kao što su SDA političari već izjavili mini šengen je super inicijativa. I već pristupila BiH novoj srpskoj bezcarinskoj uniji. Zato se i raspadaju.
Treci entitete je ustvari u projektu dogovorenog formiranja fildzanistana na 24% i stranka SDA se ne pita za to ni koliko Murat u volove. Veliki Vodja ( citaj samozvani poglavica SDA) je sve to dogovorio sa Covicem i da nije dozivio katastrofu to bi bila gotova stvar. J.ba ga gradjansko Sarajevo, da ce se godinama "podvirivati" i on i njegova Sultanija.
NISAM I NEĆU VIŠE NIKAD IZDATI DRŽAVU I VLASTITI NAROD - el kake revizija. Odavno smo prozreli tvoje izdajnicke poteze levatu mrš
Hahaha Sve ste im dali
Banda izgubila Sarajevo pa trazi spas u Mostaru
@Protekcija2 Banda si ti munafiku! Napadas muslimane koji stite interese bosnjackog naroda.
DODIK KAZE DA JE SDA OBECALA COVICU TRECI☝️
Četvrti Entitet za Ostale, Peti entitet za migrante i Šesti entitet za nas normalne ljude da imaju gdje se skloniti.
Neće vas nitko ni pitati.