Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni oni migranti, bolje im je bio u Siriji, neg da Bakir i Dodik odlucju o njihovoj sudbini
Glupi narode, sada navali da se koljes oko ovakvih pripucavanja SDS-SNSD-HDZ. Kada ce ovi nacionalisti poceti sa temama kao sto je skolstvo, zdravstvo, penzije, zaposljavanje, infrastruktura itd. Narode zar jos nisi progledao i skuzio da vas farbaju i istovremeno kradu. Daj vlast magarcu samo ne vise njima. Manje bi bolilo kada vas nasamare.
@Boskos sva ta pitanja koja si naveo su također politička, ali to su pitanja koja se trebaju konstanto rješavati. Pitanje migranata je trenutno, primarno i hitno, te je logično da se isto treba što prije riješiti. Pojačati granice sa srbijom i cg to je primarno.
Malo u Boasanski Novi, pa Bosansku Gradisku, a, kako ide zima, treba i u Hercegovinu. Moze i nazad u Srbiju, pa u Madjarsku. Sve je to EU.
Ajde da vidimo i ta muda. Otvorite zbirni migrantski centar u srpskom povratničkom selu pa će se otvoriti još deset takvih istih u Kazarcu, Janji, Žepi i muslimanskim selima oko Zvornika,uredno opisani bodljikavom žicom.
Jos malo pa VI necete ni o cemu odlucivati. Dosta je bilo !!!
Samo ih popisati i vratiti u Dodikistan jer su od tamo i dosli ! Svaki koji se ponovo vrati nema pravo ni na hranu ni vodu ni ikakvu pomoc. Onda ih Dodik vraca Vucicu itd !
@pipikaka Može, samo ih vraćajte, smjestićemo ih u muslimanska sela oko Žepe i Kozarca a i u Potočarima ima livada.
Samo ih vraćati Dodiku ,a on neka ih vraća Vučiću ,zašta mu služi žandarmerija,jeli da usmjerava migrante prema Federaciji.
Dole blizu Dubrovnika treba praviti centar. Oni nama nuklearni otpad mi njima migrante.
Vidis da vas Dodo levati muski. A nastavit ce, ako se ne opametite jedne godine i ne stanete u kraj tome. Jesmo mi toliko nesposobni da nam trebam pomoć stranaca oko rješavanja problema. Dovoljan nam je jedan čovjek. Jedan čovjek - Jedna država. 😗
Ove migrante sam zalio, nakon boljeg upoznavanja direktnim kontaktom mislim da ove kozojebce sve treba lobigi, samo pomoci zenama i djeci mada njih i nema medju njima.
Refuđis velkam
A sta se moze kada je Dodik ocigledno INSTITUCIJA, a sve skupa jedan veliki CIRKUS!
Samo ostro!!!!!
@Aidbey i na prvu
Medeno polje dobra lokacija ........ 😜
Dosao srbin u SAD i na granici mu kontrolisu pasos, uzima pasos i kaze mu policajac...Sirija, on na to srbija, ovaj opet Sirija,on ma srbija,Novak Dzokovic srbija! Na to ce policajac ok srbija, karadzic, mladic, milosevic...na to ce srbin Sirja Sirijaa
@SrbinCovicKraDeZe2 dragan Mektić 😂😂
Žile samo prica u prazno
Pa eto smjestite ih u RS buhahahahahahaha