Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neki zakon kojim se zabranjuje isticanje stranih zastava? Ako ima šta je tu onda sporno? Ako nema onda ga hitno treba izglasati.Strane zastave se ne bi trebale nigdje javno isticati osim u iznimnim slučajevima kao što su posjete stranih državnika i sl., kao i na zgradama ambasada.U suprotnom se na svakom koraku mogu očekivati neke strane zastave od Zanzibara do Novog Zelanda, nećemo se igrati dvostrukih aršina, da neki mogu a neki ne mogu, isti zakon za sve u BiH!
@IstinoljubivIma u EU ubiše kaznama samo po džepu ili ko nema para mora u zatvoru odradtiti kaznu ali dnevnice u zatvoru su fer preračunate to jest dobro su plaćene hrana se odbija od zarade i nije jeftina.
@nosiDrinaArape Ne zovem se Mujo, ne volim da šutim, ne pušim. I ko si ti uostalom da nekom govoriš šta će raditi?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad imamo šansu da popravimo stvari. Pojavio se spasilac BiH, SBB na čelu sa Fahrudinom Radončićem. Dolazi oktobar i izbori. Dobro razmislite.
To je samo kafic u kojem se laganini provodi slobodno vrijeme i navija tijekom nogometne groznice. Ne vidim ama bas nikakvoga razloga da se dize takva halabuka ili da se ovakvo sto smatra provokacijom. Ako vam svojedobni pomahnitali visekilometarski defile s turskim zastavama i antihrvatskim poklicima duz glavnih sarajevskih ulica (a SA je nas glavni grad) nije bio sporan, ne vidim razloga da prokazujete jedan obicni gradjanski nogometni ambijent kao provokaciju. Mi Mostarci se postujemo!
Zastava je na kafiću koji je u sklopu zgrade. Sad recite gdje ima na svijetu da u zgradi vlade ima javni kafić
Mi Bosanci smo glupi sto ih nismo istjerali sve iz drzave. Jeste malo nacionalisticki ali oni nas dns jacu i prave nas mangupima i ponasaju se nacionalisticki. Zbog toga se drzim stava da se sa neljudima treba ponasat neljudski da bi oni shvatili poentu i . Nema tu price.
@banana69 prava si banana nema sta ...
to je zaista bez veze jos i one pjesme protiv BIH i federacije a od nje su dobili sve....obogatili se na racun nje a ovamo fol bista ne valja.. stvarno su ovi herceg.vecina dno dna...
Sve institucije FBiH, hitno vratiti nazad u glavni grad Federacije! U mostaru imaju Kanton i neka kao i svi ostali u Federaciji postupaju. Sve nazad u Sarajevo kako i piše u Ustavu. SDA napokon odbaciti kao nejveće Bošnjačko zlo. Takođe i satelite, prije svega SBB! A Nikšić da se oglasi, koliko sutra o svemu ovome!
UBIJ ZAKOLJI da ni jedan hrvat, hrvatica ni hrvatsko dijete koje hoće da ožive izdrkotinu hzhbUzp NE POSTOJI..........P.S. Poserem i popišam dijete svakog Bošnjaka koji navija za fašističku kurvu hrvatsku
@RBiHseSEREnaRSiHB84X pa što konačno ne pređeš s riječi na djela internetska junačino?
@tanaja Kad za to dođe vrijeme pedokatolici..........ne treba žuriti.........
UBIJ ZAKOLJI da ni jedan hrvat, hrvatica ni hrvatsko dijete koje hoće da ožive izdrkotinu hzhbUzp NE POSTOJI..........P.S. Poserem i popišam dijete svakog Bošnjaka koji navija za fašističku kurvu hrvatsku
@kramorh Koji stadion...........PEDOKATOLIČE
Nista novo. Ja kontah da su okacili te zastave u Banja Luci a onda se sjetih da tamo i nema katolika
@Simeon33 puno
Udar na drzavne institucije su napravili oni koji su HDZ-u koji radi sve na rusenju ove zemlje, popustili i pristali da se uopste iz Sarajeva preseljavaju ministarstva vlade federacije u Mostar. A sa slucajem Mostara samo po pitanju izbora u tom gradu stanje je vec svakome poznato.
Pa okacite i ljiljane i mirna Bosna
ma smaras -.-
Zašto ne intervenišu državni organi? Da probaju da pređu.. Barem jednom..
Lijepo poslat specijalnu da im se najebe majke
emmir1 A da se tebi neko najebe majke, debilčino
Molim Bošnjake sutra opet da se obaviju HVO zastavama i Hrvatskim također na protestima kao prave balije sami protiv sebe
To je zastava konstitutivnog naroda u BiH,uostalom okacena je uz zastavu BiH,ta zastava more samo smetat islamistima