Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezivio sam rat i poslijeratnu GETO torturu, tako da me malo sta moze uplasiti. Ali kada vidim lica ovih kulturno i intelektualno zaostalih monstruma, tacno me STRAH uhvati.
Mi smo jednom vjerovali MZ i nikad više.Sada imamo oružja da ratujemo 5 godina da metak jedan ne dobijemo.Treba se još naoružat, jer samo mi naoružani i spremni smo garant mira, jer neće nas napast kada znaju da ćemo uzvratit.Da smo imali oružje 90 tih nikada nas ne bi napali
ko koga ??
Ne ratuje se vise metcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo vi se uzdajte u M. Zajednicu,znaci opet nas ceka Srebrenica....
SDA traži od međunarodne zajednice da, u skladu sa svojim obavezama propisanim Aneksom 1b Dejtonskog mirovnog sporazuma, to pitanje uzme u ozbiljno razmatranje i "hitno poduzme mjere radi očuvanja ravnoteže vojnih efektiva u regionu". Kolegijumu podrumaša i kriminalaca na znanje idite u PM! Ako ne onda opet u podrume !
SAMO JOS PLASIRAJTE PAROLE:NECE KOMSIJA NA KOMSIJU,NEKA BRANI SVAKO SVOJU KUCU,MI IMAMO CIVILNU ZASTITU I PAPIR DA JE NAORUZANJE NASE,NEMOZE SE DJELITI SPAVACA SOBA,ITD.ITD. TESKO NAMA S VAMA,SAMO DRAGI BOG ZNA STA CE BITI S NAMA.
Za naručeni tekst sda stranke, može se samo reći, pune gaće straha za fotelje.
Sporazuma o subregionalnoj kontroli naoružanja – (SSKN), sukladno Članku IV, Aneksa 1-B Općeg okvirnog Sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini – Daytonski sporazum. Stranke u SSKN su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Republika Hrvatska i Republika Srbija. Provedba sporazuma se odvija kroz uzajamne inspekcijske posjete kao jedini način potvrđivanja podataka iz Informacija koje stranke razmjenjuju na kraju svake godine. Otvorena pitanja se rješavaju na sastancima Subregionalne konzultacijske komisije (SRKK)... Ukupan proces trebao bi se završiti do kraja 2014. Godine... Znači ovdje je jasno rečeno tko riješeva otvorena pitanja?! To nisu političke stranke. Ovdje još treba naglasiti da sporazum nije regulirao međusobne odnose ako neka od navedenih strana pristupi nekoj vojnoj asocijaciji, kao što je primjer RH pristupila NATO-u.
IZJAVI IZMETBEG KOJEG LIBO RACKU ZA BIH ,BITAN MU JE NJEGOV TOKUTISTAN ZENICA - TUZLA - SARAJEVO SVE OSTALO JE SPOREDNO ZA NJEGA
Samo nesto kukate kad drugi rade,mante se kuknjave radite sta!!!Kasnite za regionom 100 godina!
Kada pogledam efendiju Bakira, ko da mu babu gledam. Slika i prilika oca svoga. Bakire molim te povedi nas u bolje sutra. Nemoj iznevjeriti svoje glasače. Povedi nas u pobjedu ako bude rata kao što nas je rahmetli Alija vodio. Inšallah.
Muslimani trebaju sa svojim susjedima i komšijama i rakiju popiti ali se ne trebaju preko nišana gledati.
Tudjman oslobodio čitavu Hrvatsku a Alija samo preduzeća na 23%,haha
Mnogi ne kuže da će ova budaletina preko rezervnog babuke Erdogana onih 23,7 % BiH direktno u krilo Putku izručit ... U jedinstvu je snaga , kažu budale ...
Nekako mi na ovoj slici rukovodstvo SDA izgleda unezvijereno.
Kakv ustav pa to je mirovni sporazum potpisan u vojnoj bazi nikad nije bio namijenjen kao trajno rjesenje...cudo je da je izdrzao vec 20god....a uskoro ce se vidjet da je neodrziv...nikad Bosna nece diktirat tempo Hrvatskoj i Srbiji, sto prije to shvatite to bolje, bosna je nase podrucje interese(i vucic ne dolazi tamo jer voli dolazi u bosnu,nego jer izvoz u bosnu raste i nastoji to odrzat smjeskom i govorima u sarajevu i srebrenici)...jbg rekao bi da ce bit bolje jednom ali u drzavi gdje svaki 9 stanovnik vjeruje u svoju drzavu, ne moze bit bolje, a raspast ce se kad tad i to iznutra- ne izvana
U naske medjunarodna zajednica rjesava sve a mi iz Sda smo zaduzeni zaoto da pljackamo glupi narod samo
Fadila za predsjednika
Kasniš Bakire. Bojim se da ti je isto tako i babo kasnio 1990 godine. Valjda je to nasljedno.