Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.facebook.com/NeGlasaj
SDA ode na smece istorije gdje im je davno bilo mjesto!
Dodik 2003-e i sada nije isto.
i Jos OVO : Re-publika Bosna i Hercegovina IMA JEDAN USTAV KOJI SE I DAN DANAS VAZI A TO - JE U S T A V RBIH-e 1992 TO VI SVI JAKO DOBRO ZNATE SAMO SUTITE , Daytonski Sporazum NIJE USTAV VEC SPORAZUM DOKLE CE TE NAS SMATRATI OVCAMA I HAJVANIMA ?!!! Ovo sve o promjeni ustavnih reformi koje PROPOZIRATE SU SAMO MAZANJE OCIJU ZA STVARANJE 3 - eg ENTITETA ?!! Jel TAK ?!!! OPET PISEM IMA NAS KOJI NISMO SLIJEPI I OVCE ! PS- Kako ADMIN STAVLJA MINUSE NA MOJE KOMENTARE, MA MUNJA SRPSKA GENOCIDNA !
Kako ADMIN STAVLJA MINUSE NA MOJE KOMENTARE, MA MUNJA SRPSKA GENOCIDNA !
Gospodine Inzko D O K L E CE BITI VASE SUTNJE I TOLERISANJA VJECNOG AGRESORA I FASISTE MILORADA DODIKA MAFIJASA I KRIMNALCA - DIKTATORA KOJI TERORISE I SVAKODNEVNO POZIVA NA SECCESIJU GENOCIDNOG SRPSKOG TORA - RAJHA FASIZMA SRPSKIH TERORISTA ?! K A D CE TE UPOTRIJEBITI \" Bonska Ovlastenja \" JER GUBITE KO PRVO AUTORITET, KREDIBILITET I FUNKCIJU KOJU IMATE KO GARANT SUVERENITETA I FUNKCIONALNOSTI RBIH-e ! U svakom slucaju MI VAMA SVIMA NE VJERUJEMO u EU-i , JER VASOM SUTNJOM I TOLERANCIJOM PREMA GENOCIDASIMA SRBIMA S A M O JE DOKAZ DA JE EU-a NASTAVILA UNISTAVANJE I TERORISANJE DRZAVE I GRADJANA RBIH- e (Bosnjaka principalno ) preko genocidne tvorevine i dodika , bijesnog dobermana srpske patoloske i kolektivne HISTERIJE O VELIKOSRBIZMU troprstaskih nebeskih srpskih MONSTRUMA i GENOCIDNIH VAMPIRA koji se kriju IZA KRSTA KRVI HRISTA ZA NESTANAK BOSNJAKA JEDINOG AUTOHTONOG I DREVNOG NARODA BOSNE ! Dokle VASE SUTNJE PREMA MILORADU DODIKU ?!
Seher S A R A J E V O je oduvijek bio i ostao grad tolerancije i mira ! Islam je TAJ KOJI JE SPASIO JEVREJE I KATARE KAD IH JE KATOLICKA HRISCANSKA RELIGIJA HTJELA ISKORJENITI, spas su nasili u Bosni ! A danas nam HOCETE DRZATI MORAL, jadnici ! Josipovicu,samo podsjetit VAS da STE SVI CJELOKUPNO SERVIRALI BOSNJAKE 4 godine NA TANJIRU KLANJA BARBARIMA HRISCANSKIM SRBIMA, zasto ?!!! Vama nikom VISE NIKADA NECEMO VJEROVATI , BAR TO Z N A M O !!! Poslije svih krstaskih ratova, kolonizacije, holokosta, etnickih ciscenja, pljacke i terora i terorizma Evropskih hriscana, NAMA Bosnjacima i Muslimanima TA VASA EVROPA nema sta dati dobro za primjer OSIM MRZNJE koju imate prema Bosni, Bosnjacima i Muslimanima ! Kad ste palili Sinagoge Jevreja i Jevreje po Evropi i Jasenovcu Bosnjaci su cuvali svoje Jevreje i Sinagoge, TO PRAVI JEVREJI ZNAJU I ONI SU TI KOJI CE SPASITI I SACUVATI BOSNU !
ZASTO MI JE ADMIN IZBRISAO KOMENTAR o Re-isu C-ericu ?!!! Z A T O Sto pisem DA JE Re-is Ce-ric jedan od najinteligentijih ljudi na svijetu i da ga Bosnjaci ne cijene ko sto NISU do danas znali cijenti Bosnjake kojima je sigurno intelekt razvijeniji od pojedinih koji imaju najvece univerzitetske titule i diplome ! Re-is Ce-ric je TRN u oku genocidasima srbima, i jedan od rijetkoh koji JAVNO kaze istinu srbima barbarima i genocidasima , fasistoidnim agresorima ! Ko ce braniti Bosnu i Bosnjake, PONOVO POSTAVLJAM PITANJE ?! SRBOLJUBAC ZLATKO LAGUMDZIJA ?!!! A?
A DAMIR HADŽIĆ IZABRAO ESEDA RADELJAŠA IZ BOSS-A, OKORJELOG KRIMINALCA I RATNOG PROFITERA SA ŽUČA, AKO SDA UĐE U VLAST U KS SA OVIM KRIMINALCEM NEĆE BITI DOBRO..BORAC SA ŽUČA....
Zlako je najveci izrod Bosnjackog naroda... Izdajica!!! Samo gleda svoj interes, prodao bi i narod i drzavu samo da njemu bude bolje. Unistio je socijaldemokratiju u BiH... Uzas zivi...
Evo citam I pitam vas- sta je vama svima? Koje ste godiste- ako se ne sjecate- pitajte roditelje… Vuk dlaku mijenja a cud nikada- isti su bili Lagumdzija i Dodik uvijek. Jedina je razlika sto 2003. nisu bili na vlasti. Procitah platformu sa linka koji je neko ovdje postavio- sramno je sto je Lagundzija ovo potpisao i predlagao 2003., a prije toga je dvije godine bio na vlasti sa Alijansom za promjene. Ovaj covjek je unistio socijaldemokratiju u BiH i moju nadu da u ovoj zemlji moze postojati jedna normala, gradjanska, socijaldemokratska partija. Sto vise razmisljam – nazalost i to je tragicno SDA je jedina koliko toliko nudila stabilnost i napredak, pa makar i spor.... barem smo imali vlade i barem ih niko nije rusio za dan... jadni smo mi svi
a alija je 91 godine izabrao radovana karadžića za koalicionog partnera... sda i alija najveće smeće na dunjaluku i ahiretu...
Zlatko Lagumdzija nije bio pripadnik Armije BiH (iako je kako kazes bio vojni obveznik) niti je ranjen u bilo kakvoj vojnoj akciji. Grijao je guzicu u kabinetskim foteljama kao i Bakir, a to sto ej kao slucajni prolaznik ranjen na uklici ne cini ga nikakvim junakom. Prica ti je glupa i samo stranacki zaslijepljeni mogu najsesti na nju
Sulejman Tihic, Bakir Izetbegovic, Mirsad Kebo... (nastavi imena) Niko od navedenih nije bio pripadnik Armije RBiH, iako su svi bili vojni obveznici. Neki su bili sakrivenii u babinim kabinetima, a neki po Njemackoj sirili moral \"istinu\" o svojoj Bosni. Zlatko Lagumdzija, tesko ranjen kao potpredsjednik ratne Vlade RBiH, Slavisa Sucur, pripadnik Armije RBiH i Zlatni ljiljan, Zukan Helez, pripadnik Armije RBiH... Uoci drasticne razlike!!! Sulejman Tihic, Bakir Izetbegovic, Mirsad Kebo... (nastavi imena) Niko od navedenih nije bio pripadnik Armije RBiH, iako su svi bili vojni obveznici.
KAKO JE DEZERTER SULEJMAN TIHIC SVOJIM GLASOM PODRZAO RATNU ZLOCINKU I MILORADA DODIKA U SKUPSTINI RS. SULJIN GLAS JE BIO PRESUDAN DA DODIK SA BILJANOM PLAVSIC FORMIRA VLADU RS. SULJO, NIKADA VISE SDA!
Jedite go-va-na vi lopovi koji ste jos 92 za partnere izabrali genocidase iz SDS-a......je-be-s mislim Zlatka ali vi da nekom pridike drzite izdajnici namazani dno dna ste vi....prodali ste pola drzave cet-ni-ci-ma.........SIKTER !!!!!!
Fildzan drzavu je pravio Alija (prijatelj zlotvora Dobrice Cosica), njegov sin Bakir, kojeg je tata (sa)krio u svoj(em) kabinet(u) i bivsi komunisticki tuzilac Suljo, kojeg je isto tako Alija, kao vojnog dezertera smjestio u ambasadu u Njemackoj. SDA je ostavila pustos iza sebe; Podjeljena zemlja, ponizeni borci, opljackana drustvena imovina, ubistva, fukaru koja je postala nova elita zahvaljujuci vlasti ove stranke ciji je predsjednik Al.ija (kojeg je branila SANU Dobrice Cosica) stavarao zemlju za nekoliko desetina odabranih porodica. Alija nam je ostavio fildzan drzavu i vratio iz Njemacke dezertera Sulejmana Tihica da je pokusa sacuvati. Suljo, jesi li ikada ista, ti i tvoja rodbina zaradili u posljednjih 20 najtezih SDA godina a da to nije iz budzeta i da to nisu skupo platili porezni obveznici u BiH. I kome ti glumis patriotu? Sto se nisi vratio kao vojni obveznik iz Njemacke da branis BiH ako se vec toliko busas u lazna patriotska prsa?