Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. da ja pitam SDA sta misli sto Fadil i Dzindic imaju zajedno privatnu firmu koja posluje sa firmama gdje su oni "sefovi" tj, drzavnim ? 2. Sta je sa unistenim cijelim Sarajevom ? 3. Kiosk od 250 000KM ??? i tako dalje
@gooUser1561888010 a sta je sa ostalim koji npr nisu ni SDA ni Hadzibahric, jel ovo tvoje znaci da mogu drugi krsiti zakone samo nek nije SDA.
Problem je u tome što je uništena tradicionalna podloga od kocke i što Kovači - gdje se nalazi najveće šehidsko mezarje u BiH - sa ovim Hadžibajrićevim improviziranim asfaltnim flekama izgledaju kao sramotno ruglo u najužem centru Starog Grada. Problem je i to što pompezno najavljena rekonstrukcija traje nedopustivo dugo, što građani ovog dijela grada trpe svakodnevne gužve i blokade. To je viđeno više puta u ovoj općini za vrijeme vladavine ovog načelnika i njegovih jataka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHHAH cuj SDA ahhaahhaahhaah.. Pa vi bi ovo krpili narednih 50 godina. I svakog mejseca novi tender bi bio. Hadzibajric dao ljudima rok, nisu zavrsili, otjerao ih. Dok ne nadje druge izvodjace privremeno rjesenje je asfalt.
Prava bruka i sramota sta radi Nacelnik Starog grada Ibrahim Hadzibajric, pa ovo nema ni u Zanzibaru, bas prije par dana prolazim autom, to je katastrofa, a nisu samo fleke. Djeca ne mogu u skolu da idu, sta je uradio od Kovaca. Reketirao firmu koja je izvodila radove i kad nije dobio lovu cak im otkazao ugovor. Kleptoman, ne misli uopce na djecu, djake, studente, starce koji svakodnevno prolaze tom cestom bez adekvatnog trotoara.
Ubi Ibro Stari Grad. Situacija je iz dana u dan sve katastrofalnija. Krajnje je vrijeme da reagiraju sve stranke, ali i građani koji vole ovaj grad!!!!
Hajde da se i ja prvi put složim sa saopštenjenjem SDA.Opština Stari grad je postala ruglo Sarajeva.
Slika ko screen shot sa Valter brani Sarajevo
Kažu da ima ljubavnicu i od kada je sa njom počeo muljati pomahnitao totalno
Nevjerovatno kakvo ruglo i da niko zato ne odgovara.
Prvo gospodo iz SDA ili ste toliko glupi? Ili mislite da smo mi budale? To je privremeno rješenje gospodo iz SDA. Zbog zimske službe urađeno je privremeno asvaltiranje tog djela kovača. Komplet kocka se deponije na kovačima,da bi se mogla na proljeće ista uraditi. Gadite mi se baš. Šta je sa milionima koje ste vi lično pokrali od našeg naroda? Taj Hadžibajrić vam je bio zakletva dok je bio SDA. Mada i njega nabijem što se mene lično tiče. Ali vi ste dno dna.
Tako je SDA-ovci recite mu, ruglo zivo te fleke i neka se ugleda na SDA mahale kojim vladaju gdje nema asfaltnih fleka jer gdje SDA vlada tu su rupe, krateri, raspukla i valovita cesta koje ne treba kvariti kojekakvim asfaltnim flekama. hahahahaha SDA i prozivanja hahahahah stanite pred ogledalo i dobro hraknite u isto.
Kako su samo brižni ovi iz SDA...
Ovo je "odgovor" SDA na Hadzibajricevu inicijativu o zaustavljanju gradnje SARAY RESORT-a i najave sankcija SDA inspektorima koji rade za SDA tajkune (a koji preko "nazovi" arapske firme i gradnje ovog resorta, peru nezakonito zaradjene pare) ...
Isti vam je izvodjac radova i kod vas i kod njega zar ne?
PITAM SE HOCU LI DOZIVJETI PROCITATI SAOPSTENJE SDA A DA SE NE SPOMENE MEZARJE,ŠEHIDI,SREBRENICA,AGRESIJA....PROMJENITE PRICU OVA VAM VISE NE PALI ( BAR KOD ONIH KOJI IMAJU IMALO MOZGA ) A ŠTO SE KOVAČA TIČE...VIDI SE SITUACIJA U SVIM OSTALIM OPSTINAMA SARAJEVA U KOJIM VI VLADATE
Hajde da malo čujemo i Hadžibajrićeve botove, da vidimo na koji način će te braniti ovo... Znamo da naredbe dolaze iz Albanije ali postoji nešto što se ne može braniti...
Mene stid Ibrahimovog stida. Izgleda da nova ljubav na njega ipak ne djeluje dobro!
@mrezasta zna li se koja je? je li poznata neka?
HADŽIBAJRIĆU, HADŽIBAJRIĆU !!! E malo si ga PRETJERAO !!! Sad ona SDA KLEPTOMANSKA držina može OPALITI po tebi !!!
Prvo, Kovaci nisu bitni prvo radi mezarja, nego zato sto su staro Sarajevo, drugo, kocke su samo detalj u odnosu na devastaciju urbanog u Sarajevu, CIJELOM, od strane SDA primitivaca u organima uprave. Nemaju pravo da se javljaju