Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 ☝️
Drzavni, regionalni i lokalni nivo vlasti je najveci korak BIH koji bi mogla napraviti....Prepolovio bi se broj politicara
@dasamznao2 Poštovane zemljaci i komšije. U buni Husein kapetana Gradaščevića učestvovalo je nekoliko hiljada njegovih pravoslavnih sunarodnika. Husein je bio borac za autonomiju Bosne i njeno izvlačenje ispod Osmanskog jarma. Gradaščeviću se u odbrani bosanske autonomije pridružio i sarajevski vladika i 5 hiljada pravoslavnih Srba. Husein kapetana je također, sa svojim katolicima, pratio u ustanku i legendarni katolički svećenik fra Ilija Starčević.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA daleko najveca, najorganizovanija i najbolja drzavotvorna stranka u BiH. Kakva ona takva i BIH . Na aparatima...
@Jusa i bgm od 2015 do danas nisu nista napravili....
stranka hamzigahop akcije
Samo se ti pravdaj ,a oni se igraju s tobom i sa nasim zivcima..ali nece dugo jos ako bog da.
Pravdaju li se udruženni UZP-ovce za svoje programe podjele i razvaljivanja BiH?
Koji k**** se pravdate i kome? Vaši ciljevi su vaši i netrebate ih prilagođavati drugima.
kad god je SDA u losoj poziciji pred izbore (a jesu jer vlada KS radi odlican posao) organizuju ovako velike skupove gdje se obavezno spominje ratna tematika.. misle da ce uvijek na racun toga da vladaju.. bnije ih briga kako je narodu nego samo da su oni na vlasti.. misli da je narod to konacno shvatio a iduci izbori ce to i pokazati..
Srpski agent Iztbgović, zajedno sa Softićm, spriječio reviziju tužbe protiv Srbije, dva puta spasio RS od bankrota, davanjem jamstava MMF
Bravo Bakire ,smeće jedno retardirano smrdljivo, bravo kako maestralno jačaš Dodika ,sve srpske stranke su sada ujedinjene ,a klali su se do jučer ,mater ti jbm u usta
Lijepo od vas bgm :D
SDA SDA SDA
Moze li mi neko objasniti pravila banovanja na ovom portalu? Volio bih da znam šta je to bilo sporno u mojim komentarima, pa sam morao pauzirati. Pisao sam malo konkretnije kontra Čovića i HB, valjda je to.
@WillyWonka to kako kojoj budali admina ne odgovara on banuje..zabranjeno je vrijedjati po nacionalnoj, vjerskoj ili etnickoj pripadnosti..zabranjeno je prijetiti..nisi nista propustio ako su te banovali..
Znaci deklaracija od slova do slova ista hahaha.. Hajde nisu ispunili do 2019 sad noca sreca pa.da.je ovjere..
Klix pederski portal, urednici dudlaju Nelsonu! Podržavaju gej paradu i njihovu slobodu da prosipaju pogavštinu, kažeš nešto protiv njih banuju te... ŠOVINIZAM! Treba bojkotovat klix nek se ugasi pogani portal koji živi od toga da zavađa narode u BiH.Cenzurišete zdrav razum, puštate u eter pogavštinu! Srozavate društvene norme da bi se uvrnuti i odbačeni osjećali ugodno i sigurno.Evropa? U evropi vješali žene dok se na bliskom istoku razvijala matematika, medicina, poezija itd..
Tvoj otac je svojim potpisom u Daytonu dao saglasnost da nestane Republika Bosna i Hercegovina, a nastane Republika Srpska.....kome ti ublehe prodaješ.
Boli me racku vise
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
dugoročni cilj je zadržati fotelje